Manse PP

4.6.2020

2

-

0

(

4-0
, 5-4

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Kauden avauksesta ei irronnut pisteitä

Hyvinkään Tahko ei päässyt vielä pisteiden makuun, kun Manse PP voitti sarja-avauksen Tahkoa vastaan lukemin 2-0 ( 4-0, 5-4 )

Ensimmäinen jakso oli Tahkolta nihkeää. Lyöntipelissä yritykset jäivät vaisuiksi ja Mansen ulkopeli hoiti loput. Esimerkiksi Mansen Tuomas Jussila kävi hakemassa varman juoksun paloksi. Kotijoukkueen parasta antia esitti myös Juuso Myllyniemi, joka puhkoi kahdesti Tahkon ulkokenttää ja näin Manse sai rakennettua tilannetta kotiuttajilleen. Tahkon sisäpeliä väritti passiivisuus ja muutama kopinnostopalo. Loppulukemat olivat 4-0.

Toinen jakso lähti Tahkon osalta myös vaikeasti käyntiin. Tuomas Jussila ja Lauri Kivinen löi vastustamattomasti juoksut ja peli oli 2-0. Tahko kuitenkin vastasi tähän vielä vahvemmin, kun Santtu Patova löi kunnarin kakkosrajasta. Kun Tahkolta kunnarissa onnistui myös Jere Vikström ja Ville Rämet toi juoksun harhalla, peli oli Tahkolle 3-4. Manse tuli lopussa kuitenkin harmittavasti ohi. Juha Niemi löi voittojuoksun vastustamattomasti keskisaumasta. Loppulukemat olivat näin 5-4 ja kolme pistettä jäivät Tampereelle.

Tahko jatkaa pelejä ensi viikolla vieraissa, kun tiistaina pelataan Joensuussa ja torstaina Imatralla.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko