5.8.2020

Manse PP

5.8.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

0

(

4-2
,
1-0

)

Manse PP oli kohtalaisen tyly emäntä, kun se kohtasi Tahkon Leidit keskiviikkona Kaupin pesäpallostadionilla. Ottelu päättyi tamperelaisten voittoon puhtaasti 2-0 (4-2, 1-0). Tahkon pelistä välittyi katsomoon melkoinen nihkeys. Manse puolestaan pelasi loistavaa ulkopeliä, joka jäädytti Leidien muutamat hyvät yritykset.

Jotenkin tuntui siltä, että viime ottelun rento pelaaminen oli hukassa Leideiltä melkein kokonaan. Varsinkin Mansen ulkopelaaminen jätti vieraat varjoonsa.

Katsomossa todettiinkin, että kotijoukkueen peli oli tasaisen varmaa ja rauhallista. Silmään pistävää oli se, että Tahkon pelissä punaista lankaa ei löytynyt.

Hyvinkääläisten onnistumiset tulivat ensimmäisellä jaksolla, kun Essi Ritola ja Pauliina Harinen löivät Tahkon illan ainoat juoksut.

Manse PP oli onnistunut luomaan ulkopelissään taktiikan, joka lamautti Leidien sisäpelin. Hyvätkin lyönnit haettiin vaikka rajojen ulkopuoleltakin.

-Tänään ei pystytty Mansea haastamaan. Oli kyllä vähän sellainen laimee Tahko, en tiedä mistä johtuu. Kaikki kunnia Manselle, tekivät todella kovia voittavia suorituksia. Katse eteenpäin! Tällä viikolla edessä on vielä kaksi ottelua, Tahkon 1. pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki mietiskeli ottelun jälkeen.

Leidien ottelut jatkuvat jo perjantaina, kun Kirittäret saapuu Pihkalaan. Matsi alkaa kello 18. Hanki liput ennakkoon Nettilippu.fi:stä.

 

LasseW:n kuvat ottelusta

-Juho Kojima

Tahkon 1. palkittu - Titta Siilin

Tahkon 2. palkittu - Ellinoora Peltonen