Manse PP

8.6.2020

2

-

1

(

1-4
, 1-0
, 2-1

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Piste matkaan avausottelusta!

Tahkon Leidit avasi kautensa Superpesiksessä tiistaina Manse PP:n vieraana. Ottelussa näkyi, että kyseessä oli molemmille joukkueille kauden ensimmäinen matsi. Lopulta kotijoukkue nappasi voiton, mutta Tahko ei antautunut helpolla, sillä ratkaisu saatiin vasta supervuorossa. Manse nappasi kaksi pistettä jaksoin 2-1s (1-4, 1-0, 2-1).

Ensimmäinen jakso eteni ilman juoksuja aina neljänteen vuoropariin saakka, jossa Oona Vahvelaisen leiskautus puhkaisi takakentän ja tuloksena syntyi kunnari. Vahvelaisen lyönnin turvin kotipesään pinkoi myös Leidien uusimpiin pelaajiin kuuluva Iina Valkeejärvi. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt Leideille, vaan juoksuja syntyi vielä kaksi lisää Pauliina Harisen ja Lotta Vahvelaisen lyönneillä. Tuojina toimivat Netta Rummukainen ja Oona Vahvelainen. Mansen jakson ainokaisen löi Henna Suominen. Kotipesään singahti Ida Laine.

Toinen jakso olikin sitten todella tiukkaa vääntöä. Kotijoukkue teki tauolla muutamia muutoksia peliinsä. Se paransi Mansen hiukan nihkeää peliä jonkin verran ja tuloksena olikin jakson ainoaksi jäänyt juoksu, jonka iski Virpi Hukka ja kotipesään ryntäsi Ella Reiman.

Supervuorossa Tahko asteli ensin sisävuoroon. Takapesien ollessa täynnä mailaan tarttui Iina Valkeejärvi, jonka tehokas lyönti suuntautui kakkospuolelle. Tuon lyönnin turvin kotipesään kirmasi Ellinoora Peltonen. Tuossa vaiheessa kaikki näytti vieraiden kannalta hyvältä, sillä Mansen peli oli tiistain ottelussa hieman takkuista, mutta kotijoukkue löysikin vielä yhden ylimääräisen vaihteen omaan sisävuoroonsa. Manse latoi kenttään juuri ne kaksi tarvittavaa juoksua Anna Ala-Kauhaluoman ja Virpi Hukan toimesta.

Tahkon parhaina palkittiin kauden ensimmäisen pisteen arkkitehdit: kunnarillaan Leidit karkumatkalle siivittänyt Oona Vahvelainen ja varman pajatson kurotuksellaan pelastanut Iiris Kiljunen.

Debytantti Iiris oli vieläpä lähellä ratkaista ottelun voiton Tahkolle toisella jaksolla lyötyään kakkostilanteessa puoliksi läpi kakkosjatkeelta, mutta etenijä paloi niukasti kotipesään!

Tahkon seuraava ottelu on tulevana tiistaina 15.6. Pihkalassa, kun Mynämäki saapuu vierailulle. Infoamme lipunmyynnistä ja katsomorajoituksista lähempänä, kun tilanne varmistuu.

-Juho Kojima

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko