Mediatiimiin mukaan?

Hyvinkään Tahkon naisten Superpesis-joukkue Tahkon Leidit hakee täydennyksiä mediatiimiinsä. Haussa on 1-2 henkilöä luomaan sisältöä joukkueen verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan.

Tehtävään haetaan henkilöä/henkilöitä esimerkiksi kirjoittamaan otteluraportteja, tekemään haastatteluita (teksti/video), videoeditointiin ja klippien luomiseen tai vaikkapa ottamaan valokuvia/videota joukkueen harjoituksista ja otteluista. Lopullinen tehtäväkuva rakennetaan yksilön tai työparin mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jukka.eronen@hyvinkaantahko.fi . Kerro hakemuksessa millaiset työtehtävät sinulle sopisivat parhaiten ja missä pääset loistamaan! Kerro myös muista toiveistasi tehtävän suhteen.

Haku päättyy ma 28.2. mutta sopivien henkilöiden löytyessä paikat voidaan täyttää jo aikaisemmin.

Lisätiedot: Jukka Eronen, 0408432020

jukka.eronen@hyvinkaantahko.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko