Miika Rantatorikka jatkaa Tahkon pelinjohtajana!

Miika Rantatorikka jatkaa Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana. Tällä kaudella poikkeusoloissa Tahkon pelinjohtajaksi valitun Rantatorikan jatkopesti on yksivuotinen. Tahkon tämä kausi päättyi lopulta puolivälieriin, mutta nyt haetaan uutta nostetta uusilla kuvioilla.

Rantatorikka kertoo olevansa innoissaan pelinjohtajana jatkamisesta:

“Kyllä siinä kauden aikana innostuin todella ja oli tosi mukavaa hommaa nyt monen vuoden tauon jälkeen. Se intohimo valmentamista ja pelinjohtamista kohtaan heräsi tuossa kauden aikana liekkeihin. Tuli ajatus siinä mikäli mahdollista, niin vetää tulevan kauden alusta loppuun asti. Myös se mitä alettiin kesällä kehittää jäi jossain määrin vielä kesken. Sekin oli yksi merkittävä tekijä.”

Menneessä kaudessa oli jo hyviä merkkejä, mutta Rantatorikan mukaan vielä on paljon työtä edessä:

“On tullut mietittyä kauden aikana ja kauden jälkeenkin asioita, mitä pitää kehittää, mutta isossa kuvassa mentiin eteenpäin. Se, että kyettiin haastamaan kärkijoukkueita, vaikka ei pelattu edes omaa huippupesistä oli hyvä asia. Sellanen tietynlainen perustaso nousi kauden aikana.”

Tahkon osalta kausi on jo aloitettu ja Rantatorikan mukaan asiat ovat hyvällä mallilla:

“Ollaan jo aloituspalaveri pidetty.  Nyt lokakuu menee omatoimijaksona muutamalla Sveitsin maaston yhteistreenillä höystettynä. Pelaajat oli jo innoissaan kauden aloittamisesta ja siitä milloin päästään jo tekemään hommia.”

“Nyt ollaan jo heti tietyt urheilulliset teemat nostettu esiin, että miten pystytään omaa urheilijaelämää kokonaisuudessaan kehittämään. Tämän tyyppistä asiaa lähdetään viemään nyt eteenpäin. “

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko