24.7.2020

Mynämäen Vesa

24.7.2020

Hyvinkään Tahko

(

1-3
,
2-2

)

Tahkon Leideillä oli perjantaina vuorossa vieraspeli Mynämäellä. Tuloksena oli kauden yhdeksäs voitto lukemin 0-1 (2-3, 2-2). Tällä kertaa Leidit joutui tekemään todella paljon töitä, mutta joukkue osoitti, että taistelutahtoa riitti, vaikka kyseessä olikin hyvinkääläisten neljäs ottelu vajaan viikon aikana.

Leidien sisäpeli oli hankalaa, eikä etenijöitä meinattu millään saada pesille. Tästä hyvänä esimerkkinä käy ensimmäinen jakso, jonka kaikki Tahkon juoksut syntyivät kolmannessa vuoroparissa. Leidit oli tappiolla 0-1, kun Lotta Vahvelaisen lyönti putosi takatilanteessa koppareiden eteen ja Laura Kerola juoksi kotipesään. Heti seuraavassa tilanteessa Essi Ritola sijoitti kumuran kopparin eteen ja näin Anni Heikkilä pääsi säntäämään kotipesään. Erittäin onnistuneen sisävuoron viimeisteli lyöjätilaston kärkinimi Pauliina ”Pale” Harinen kotiuttamalla Lotta Vahvelaisen.

Toinen jakso olikin sitten erityisen tiukkaa vääntöä. Leidien ollessa 1-2 johdossa kolmannessa sisävuorossaan Essi Ritola antoi mailansa laulaa ja Laura Kerola näytti ehtivän kotiin, mutta tuomariston päätöksellä tilanteesta tuomittiin palo.

-Vähän jäi karvas maku tuosta lopusta, kun päivänselvä juoksu vietiin. Siitä tilanteesta löytyy kuvamateriaaliakin, Antti Yli-Saunamäki harmitteli Leidien mediatiimille ottelun jälkeen.

Vieraiden toisen jakson kotiutuksista vastasivat Pauliina Harinen ja Titta Siilin.

Ottelu ei ollut helppo, mutta voitto irtosi.

-Vaikee peli, jota osattiin odottaa. Neljäs peli vajaaseen viikkoon, niin vähän oli pientä fyysistä ja henkistä väsymistä nähtävillä. Ihan hyvin pelattiin keskittyneesti, sillä tavalla oltiin pelissä sisällä. Sisäpelissä oli vaikeaa. Vastustaja pelasi hyvin, eikä meinattu oikein päästä kentälle. Jouduttiin tänään tekemään hirvee työmäärä jokasen kärkkärin ja juoksun eteen. Alkukaudesta kuitenkin yksitoista peliä ja yhdeksän voittoa, Antti Yli-Saunamäki summasi ottelun jälkeen.

Tahkon Leidien kausi jatkuu 2.8 vierasottelulla Rauman Feraa vastaan. Ottelu alkaa kello 17:00.

Tahkon 1. palkittu - Netta Rummukainen

Tahkon 2. palkittu - Lotta Vahvelainen