Leidit ei päästänyt juoksuakaan Lappeenrannassa ja vei voiton huiman ulkopelinsä turvin. Sisäpelissä juoksuja kertyi yhteensä 11.
Tahkon Leidit repäisi eron JoMaan Anni Heikkilän 1+2 tuottaneella kunnarilla. Kaksi pistettä siis Pihkalaan!

Tulevat ottelut

Hyvinkään tahko

to

5.8.

KLO 18.00

Naiset Superpesis

ke

11.8.

KLO 18.00

Naiset Superpesis
Hyvinkään tahko
Hyvinkään tahko

la

14.8.

KLO 15.00

Naiset Superpesis

ma

16.8.

KLO 17.30

Naiset Superpesis
Hyvinkään tahko

Ottelutulokset

Kausikortti ja liput

Tule mukaan jännittämään. Hanki kausikortti ja liput naisten Superpesiskauden kotiotteluhin.

Tahkon Leidit lähtee taistelemaan tiukasti pääsystä mitalipeleihin kaudella 2021!

Joukkueen runko on pysynyt edelliskaudesta pelaajiston osalta lähes muuttumattomana. Sarjan eliittiin nousseen superjokeri Pauliina Harisen rinnalle on saatu aimo annos tulivoimaa, kun Iina Valkeejärvi siirtyi täksi kaudeksi Tahkoon juoksuja lyömään. Etukentällä tullaan myös näkemään näyttäviä suorituksia ja tuuletuksia huippulupaavan vahvistuksen Sini Mäkelän toimesta!

Sarjan juonikkaimpiin lukkareihin lukeutuva Anni Heikkilä pitää huolen, ettei Pihkalan kotipesässä armopaloja jaella. Tulevalta kaudelta odotetaan jälleen askelta kohti Superpesiksen kirkkainta kärkeä! Joukkue on valmis haasteeseen!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko