Tahkon Leidien kauden 2022 joukkue on valmis. Joukkue kokoontui ensimmäisen kerran jo menneenä viikonloppuna Hyvinkäällä aloitustestien merkeissä ja suunnittelemaan yhdessä alkavaa harjoituskautta.

Ottelutulokset

Tahkon Leidit lähtee taistelemaan tiukasti pääsystä mitalipeleihin kaudella 2021!

Joukkueen runko on pysynyt edelliskaudesta pelaajiston osalta lähes muuttumattomana. Sarjan eliittiin nousseen superjokeri Pauliina Harisen rinnalle on saatu aimo annos tulivoimaa, kun Iina Valkeejärvi siirtyi täksi kaudeksi Tahkoon juoksuja lyömään. Etukentällä tullaan myös näkemään näyttäviä suorituksia ja tuuletuksia huippulupaavan vahvistuksen Sini Mäkelän toimesta!

Sarjan juonikkaimpiin lukkareihin lukeutuva Anni Heikkilä pitää huolen, ettei Pihkalan kotipesässä armopaloja jaella. Tulevalta kaudelta odotetaan jälleen askelta kohti Superpesiksen kirkkainta kärkeä! Joukkue on valmis haasteeseen!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko