Nummikari ja Haapala Tahkoon!

Lotta Nummikari ja Vilma Haapala vahvistavat Hyvinkään Tahkoa tulevalla kaudella. Nummikarin sopimus on kaksivuotinen. Haapalan sopimus kattaa kauden 2023. 

Itä-Länsi-lukkari Lotta Nummikari (s. 2002) siirtyy Hyvinkään Tahkoon kaksivuotisella sopimuksella. Viime kaudet Roihussa pelannut Nummikari oli joukkueensa paras kotiuttaja menneellä kaudella lyöden runkosarjassa 1+18 juoksua ja hurjastellen seitsemässä loppusarjan ottelussa peräti lyöntitehot 4+16. Sarjan kovakätisimpiin lukkareihin lukeutuva Lotta on alkujaan Porin Pesäkarhujen kasvatti ja esiintyi menneellä kaudella naisten Itä-Lännessä idän joukkueessa. 

“Tulen Tahkoon erittäin odottavin fiiliksin! Vaikka edellisen kauden päättymisestä ei ole pitkä aika, niin silti on intoa päästä treenaamaan uuden joukkueen kanssa. Omat vahvuuteni löytyvät ulkopelistä vaikka sisäpelissäkin olen saanut roolia aikaisempina kausina. Tuon joukkueeseen ennen kaikkea kylmähermoisuutta ja hyvää fiilistä. Haluan tulevaisuudessa kehittyä entistä monipuolisemmaksi pelaajaksi ja pelata pudotuspeleissä.”

Hyvinkääläisittäin erittäin iloinen uutinen on myös Vilma Haapalan paluu Tahko-paitaan. Vuonna 1999 syntynyt Haapala on Hyvinkään Tahkon oma kasvatti ja pelannut viime kaudet Superpesistä Helsingissä. Ulkopelissä Tahko-kasvatin pelipaikka löytyy linjasta. Mailanvarressa vaihtajana viihtyvä Vilma taitaa näyttäviä taitolyöntejä ja osaa hyvällä pelinluvullaan löytää aukot ulkokentästä.

Vaasassa opiskeleva Vilma on onnellinen paluustaan kotiseuraansa:

“Innostunein, odottavin ja vähän jännittävinkin fiiliksin palaan kasvattajaseuraani! Tavoitteeni on kehittyä mahdollisimman monipuoliseksi urheilijaksi ja päästä siten osaksi voittavaa joukkuetta. “

Pienestä pitäen pesäpallon keskellä varttunut Vilma tuntee omat vahvuutensa:

“Olen monipuolinen pelaaja ja omaan hyvä peliälyn. Joukkueeseen tuon toivottavasti järkeviä ajatuksia ja yhden joukkuepelaajan lisää.

Hyvinkään Tahkon kauden 2023 joukkue julkistetaan tämän viikon perjantaina.