Oja-Lipasti ja Haapala Leidien pelinjohtoon

k

Tahkon Leidit on kiinnittänyt kauden 2022 pelinjohtoparikseen Jouni Oja-Lipastin ja Jussi Haapalan. Ilmajokinen Oja-Lipasti luotsasi edelliskaudella Joensuun Mailan naisten Superpesis-joukkuetta. Pohjanmaalla pesiskannuksensa ansainnut pelinjohtaja on itse pelannut Superpesistä lähes 200 ottelua Alajärven Ankkureissa ja Koskenkorvan Urheilijoissa.  Oja-Lipasti tulee pelinjohtopestinsä ohella toimimaan Hyvinkään Tahko RY:ssä myös muissa valmennus- ja seuratehtävissä. 

”Odotan innolla ja suurella mielenkiinnolla uutta haastetta ja sitä että päästään tämä projekti käynnistämään! Odotukset kauteen tietenkin nivoutuvat paremmin kun pääsen tutustumaan uuteen joukkueeseen. Ajatus on kuitenkin käyttää viime vuodesta opittuja faktoja ja lainalaisuuksia Superpesiksestä, on se peliin, harjoitteluun tai tapaan tehdä töitä pelaajien kanssa. Harjoitteluun pyrin tuomaan uudenlaista ajatusta sisällöistä ja sitä miten ne saadaan peilaamaan pelin lainalaisuuksia.” Jouni Oja-Lipasti

Jussi Haapala puolestaan on kaikille hyvinkääläistä pesäpalloilua seuraaville tuttu nimi niin pelinjohto- kuin valmennuspuolelta. Neljällä eri vuosikymmenellä pesäpallolle paljon antanut mies on ollut mukana voittamassa mm. miesten Superpesiksessä SM-hopeaa ja -pronssia, kahdesti A-poikien suomenmestaruutta ja C-poikien SM-hopeaa. Edelliskaudella Haapala johti Janakkalan naisten Ykköspesis-joukkuetta.

”Ensikontaktista alkaen on ollut erittäin hyvä tuntuma tulevaan pelinjohtoon. Jounin kanssa asiat lähtivät heti rullaamaan ja kävi välittömästi selväksi, että saamme seuraan erittäin intohimoisen tekijän, joka varmasti laittaa itsensä likoon ja haluaa kehittää sekä joukkuetta että itseään. Mielenkiinnolla odotan millaisia ajatuksia Jouni tuo Joensuusta tullessaan. Haapalan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Jussi tuo valtaisan tietämyksensä valmennuksesta, naispesäpallosta ja harjoituskokonaisuuksien laadinnasta joukkueeseen. Haapalalla on myös Hyvinkään harjoituskuviot erinomaisesti hallussaan, joten uuden ykköspelinjohtajan ei tarvitse käyttää siihen ylimääräistä energiaa. Tämä pelinjohtopari varmasti tukee toistensa vahvuuksia. Intohimoinen kaksikko on tulevalla kaudella puikoissa, joten ensi kaudella ei kehitys varmasti jää pelinjohtajien työmäärästä kiinni.” Leidien manageri Jukka Eronen

Tahkon Leidien joukkue kaudelle 2022 on viimeistelyä vaille valmis. Tulevan kauden joukkueesta tiedotetaan lähiaikoina.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko