Pattijoen Urheilijat

6.7.2020

1

-

0

(

3-3
, 10-7

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Huolimatonta peliä Pattijoella

Hyvinkään Tahko kärsi harmittavan tappion vierasmatsissa Pattijoen Urheilijoita vastaan lukemin 1-0 (3-3, 10-7). Tiistain helteessä nähtiin paljon läpilyöntejä ja lopulta pisteet jäivät kotijoukkueen pussiin.

Ensimmäinen jakso oli rikkonaista peliä molemmilta joukkueilta. Tahko aloitti juoksujen teon heti ensimmäisessä vuoroparissa. Juha Korhonen löi keskipienen ja Patrik Vartama toi erinomaisesti juoksun. PattU vastasi tähän vahvasti, kun Sami Haapakoski löi keskeltä läpi kahden juoksun arvoisesti. Keltaisten konkariosasto ei jäänyt yhtään huonommaksi, vaan Tahko otti johdon takaisin Juha Korhosen läpilyönnillä ajolähtöön. Lyönti meni läpi kakkosluukusta ja se näytti jo tuovan 1+3 juoksua. Kuitenkin pallo pomppasi epäonnisesti Tahkon kannalta ja neljä juoksua vaihtui kahdeksi juoksuksi sekä kahdeksi paloksi. Jakson päättyi lopulta lukemiin 3-3.

Toinen jakso lähti käyntiin vauhdikkaasti, kun molemmat joukkueet onnistuivat kunnareissa. Kotijoukkueen Antti Karjaluoto löi kakkosluukusta läpi ja Tahkolta kunnarista onnistui Kalle-Tapio Huusko. Tahko jatkoi läpilyöntejään toisessa vuoroparissa. Juha Korhonen löi ottamattoman lyönnin ajolähtöön kakkospesän päälle ja tällä kertaa hän sai ansaitsemansa tuloksen 1+3 ja lukemat olivat 3-7.  Juoksujuhlat saivat jatkoa, kun PattU löi seuraavalla sisävuorollaan kuusi juoksua ja lukemat olivat 9-7. Tämä rynnistys oli lopulta liikaa Tahkolle ja kotijoukkue voitti ottelun lukemin 1-0.

Tahko jatkaa pelejä heti huomenna viesraottelussa Kempeleen Kiriä vastaan.

Tahkon seuraava kotiottelu on lauantaina myös KeKiä vastaan.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko