Pesiskoulut Riihimäelle ja Lopelle!

Hyvinkään Tahko ja Riihimäen Pallonlyöjät järjestävät yhteistyössä Lopen kunnan kanssa pesiskoulut Riihimäellä ja Lopen Läyliäisissä. Ilmoittautuminen on jo auki, joten ei muuta kuin mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan pesistä! Pesiskoulut pidetään 7.6.-11.6. maanantaista perjantaihin 1-6 -luokkalaisille eli 2008-2013 -syntyneille lapsille.

Klo 10-12
Peltosaaren pesäpallokenttä
Hj. Elomaan katu 6, 11130 Riihimäki

Klo 13-15
Läyliäisten koulun kenttä
Koulutie 3, 12600 Läyliäinen

Pesiskoulun hinta on 50 €. Hinta sisältää:
– Vakuudellisen pesispassin, joka sisältää mm. vapaan pääsyn runkosarjaotteluihin (katso passin tuoteseloste)
– Pesiskoulutuotteen, joka on tänä vuonna juomapullo Tahkon logolla!
– Välineet, kentät ja koulutetut ohjaajat

Lapsi ei tarvitse mukaansa siis muuta kuin säähän sopivan vaatetuksen ja oman juomapullon! Jos kotoa löytyy pesäpallovälineitä, niitä saa toki käyttää. Välineet ja vaatteet kannattaa nimetä.

Pesiskoulurehtorina ja yhtenä ohjaajista toimii Tahkon Leidien superpesispelaaja Oona Vahvelainen!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!

Ohjaajamme koulutetaan tehtäviinsä, ja he suunnittelevat toiminnot niin, että ne ovat mahdollisimman turvalliset. Pesäpallossa turvavälit pysyvät normaalistikin hyvinä lyhyitä, yksittäisiä hetkiä lukuunottamatta, ja yhteiskäytössä olevia välineitä desinfioidaan. Käytämme toiminnassa käsidesiä ja huolehdimme muistakin ohjeistuksista ja säännöistä. Jos toimintaa ei voida syystä tai toisesta järjestää, kaikki mahdolliset, jo maksetut leirimaksut palautetaan kokonaan.

Tervetuloa aloittamaan kesäloma mukavasti kansallispelimme parissa!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko