Petteri Alanen Hyvinkään Tahkoon

Hyvinkään Tahko ja Petteri Alanen ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Tämä Ruoveden Pirkkojen kasvatti ja nuori lukkarilupaus pääsee ensi kaudella isoon rooliin, kun hän tulee Tahkon lukkarin paikalle.

Alanen on vuonna 2002 syntynyt ja viime kaudella hän pelasi Manse PP:n superpesisjoukkueessa. Alasella on jo aikaisempaa kokemusta keltapaidasta, kun hän pelasi kaudella 2018 Tahkon C-junnuissa.

Petteri kertoo olevansa innoissaan uudesta seurasta:

”Tahkoon siirtymisen syynä oli mahdollisuus päästä pelaamaan kovaan joukkueeseen ja erittäin hienoon sekä perinteikkääseen seuraan. Pelasin Tahkossa pari vuotta sitten junioreissa, joten Hyvinkää ei aivan vieras paikka itselle ole. Seurasta sekä sen toiminnasta jäi jo silloin erittäin hyvät fiilikset, joten on ilo päästä takaisin Pihkalaan kotijoukkueen väreissä.”

”Ensi vuoden joukkueen näen erittäin potentiaalisena. Joukkueessa on paljon nuorta verta, mutta myös muutama erittäinkin kokenut pelimies. Uskon, että tällä yhdistelmällä on mahdollisuus mennä pitkälle ensi kesänä.”

Lukkarina pelaava Alanen asettaa itselleen kovat tavoitteet:


”Tavoitteena itsellä ensi kesälle on murtautua Superin lukkarieliittiin ja auttaa joukkuetta sitä kautta kohti yhteistä tavoitettamme. Haluan itse kehittää peliäni kaikilla osa-alueilla, jotta on aseet pelata mahdollisimman monipuolista peliä. Tulevaan treenikauteen lähden varsin odottavin mielin. Innolla odottaa, että pääsee tutustumaan kunnolla ensi kauden joukkueeseen ja tekemään kovasti hommia ensi syksyn kovia pelejä varten.”

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko