PPL Etelän ja Hyvinkään Itä-Länsi huumaa

Kuluneena viikonloppuna pelattiin Pesäpalloliiton eteläisen alueen Itä-Lännet E-C -ikäluokissa ja myös Hyvinkään 65. Itä-Länsi Pihkalassa. Useammalla paikkakunnalla pelattiin melko epävakaisessa säässä mutta ottelutolivat hienoja tapahtumia, ja haluammekin kiittää seurana sekä muita paikkakuntia ja seuroja hyvin järjestetyistä tapahtumista että myös meidän omaa talkooväkeä lauantain perinteikkään tapahtuman järjestämisestä – kiitos!

PPL Eteläisen Itä-Lännet – E-juniorit

E-juniorien Itä-Lännet pelattiin Kuusankoskella. Tahkoa edustivat E-poikien kilpasarjassa Jooa Paljakka, Joonas Miettinen, Mikael Harainen ja Paavo Lehto sekä E-poikien pelisarjassa Mikko Koivisto. E-tyttöjen lännen joukkueessa pelasivat Enni Tikka ja Pihla Korhonen ja pelinjohtajana toimi Liina Immonen. Tyttöjen ottelussa Itä oli parempi 2-0 lukemin, poikien pelisarjassa Länsi voitti 2-0 ja poikien kilpasarjassa Länsi oli myös vahvempi jaksoin 2-1.

D-juniorit

D-juniorit näyttivät parastaan Jokioisilla. Poikien pelisarjan ottelussa Länsi vei ottelun puhtaasti 2-0, poikien kilpasarjassa Itä oli tiukassa ottelussa molemmilla jaksoilla juoksun verran parempi ja tyttöjen arvo-ottelu päättyi myös Idän voittoon. Tahkon edustajat: Vili Rantanen (Idän kakkospalkinto), Eemeli Keränen (kentän paras) ja Eeli Rintamäki DP kilpasarja, Eelis Kasurinen (Idän kakkospalkinto) ja Miikka Linnekoski DP pelisarja, Emilia Harainen ja Sanni Mäyrä DT lännen joukkue. D-poikien kilpasarjan Idän joukkuetta luotsasivat Riku Rantanen ja Jukka Rintamäki.

C-juniorit

Alueemme C-juniorit iskivät arvo-ottelun merkeissä Järvenpäässä. Poikien pelisarjassa Itä voitti Lännen jaksolukemin 2-1, poikien kilpasarjassa Länsi näytti paremmuutensa voittaen molemmat jaksot ja tyttöjen ottelussa Itä hoiti homman puhtaasti jaksoin 2-0. Seuraamme edustivat poikien kilpasarjassa Idän joukkueessa Joonas Tuomi (Idän kakkospalkinto), Eetu Pöllänen, Luka Kokkonen ja Roope Puittinen sekä pelinjohtaja Teemu Juntunen, Niilo Heinonen pelasi pelisarjan Idän joukkueessa, ja Milla Vainikainen, Ella Korkkinen sekä Mette Tschesmenski pelasivat tyttöjen Idän joukkueessa Petri Saarisen pelinjohtamana!

Onnittelut sekä alueemme että seuramme juniorien parhaimmistolle hienosta viikonlopusta sekä kiitokset järjestäville seuroille!


Hyvinkäällä on jo 65 vuoden ajan järjestetty joka syksy oma Itä-Länsi -tapahtuma, jossa Tahkon sekä entiset että nykyiset pesäpalloilijamiehet kohtaavat toisensa. Tapahtumaan oli jälleen saatu liuta tähtiä, ja ottelu olikin tiukka: ratkaisu nähtiin vasta supervuoroparissa. Ottelu päättyi kuitenkin Lännelle 0-1 (1-1, 5-5 & 4-7).

Kuva: Hanna Heinonen

Idän kokoonpano:
1. Luka Raesmaa 3K
2. Teemu Rouhiainen 1V
3. Santtu Patova L
4. Juha Korhonen 2P
5. Matias Kauppinen S
6. Aleksanteri Haukka 2K
7. Jani Hämäläinen 3V – Idän 1-palkinto
8. Markku Kuusiniemi 2V
9. Henri Hakala 3P
10. Simo Eerikäinen ”C”
11. Kalle-Tapio Huusko

PJ: Miika Rantatorikka

Lännen kokoonpano:
1. Ville Rämet 3P
2. Riku Hokkanen 2V
3. Kaapo Kalmari 1V
4. Teemu Nikkanen 3K
5. Nooa Hoikka 2P
6. Elmeri Iivonen L – Lännen 1-palkinto
7. Kristian Malikine S
8. Jere Harjuvaara 2K
9. Sami Laine 3V ”C”
10. Riku Tainio
11. Juuso Jussila
12. Pasi Koskinen

Pelinjohto: Stig Tainio ja Elmo Peltonen

Ottelun avausheiton heittäjänä toimi Tahkon nuorin G-ikäinen pelaaja, 2014-syntynyt Hilla Korhonen, joka kesällä osallistui Tahkon omaan Junnusuperiin! Avausheittäjänä ja ottelun päätuomarina voi toimia vain kerran, joten Hilla sekä päätuomari Ville Mustonen saivat hienot kunniatehtävät jo nuorina.

Tuomaristo:
PT Ville Mustonen
ST Marko Kiljunen
2T Tomi Lehtonen
Takaraja Ari Mustonen

Pallotoimihenkilöt / Tahkon F-tytöt:
Sini Nikander
Hilda Damskägg
Mona Kantelinen
Emmi Isotupa
Ilona Isotupa

Ihanat pallotytöt! Tahkon FT, vasemmalta oikealle: Sini Nikander, Ilona Isotupa, Hilda Damskägg, Mona Kantelinen ja Emmi Isotupa. Kuva: Hanna Heinonen

Kirjuri: Henna Backberg
Taulunhoitaja: Lydia Backberg
Kuulutus: Henna Backberg ja Rauno Haukka

Ottelussa oli paljon hienoja hetkiä ja vapautuneita hymyjä nähtiin paljon. Alla Hanna Heinosen ottamia pelikuvia:

Lämmin kiitos jokaiselle hienosta tapahtumasta, nähdään jälleen ensi vuonna!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko