Riku Niemi Hyvinkään Tahkoon!

Hyvinkään Tahko on tehnyt 1+1v pelaajasopimuksen Riku Niemen kanssa!

Niemi edusti viime kaudella Sotkamon Jymyä sekä loppukaudesta ykköspesisjoukkuetta Oulun Lippoa. Niemi on pelannut Superia myös Koskenkorvalla, Oulussa sekä Alajärvellä. Niemi voitti Suomen mestaruuden Sotkamon Jymyssä kaudella 2020.

Vuonna 1997 syntynyt Reisjärven Pilkkeen kasvatti saapuu Hyvinkäälle innostunein mielin:

“Hyvillä fiiliksillä tulen Hyvinkäälle! Tahkossa on tällä hetkellä ollut ulkopuolisen silmin erittäin hyvä meininki niin pelikentällä kuin myös seuran puolella. Halu menestyä ja mahdollisuus päästä rakentamaan Tahkon uutta tulemista huipulle sai minut kiinnostumaan Tahkossa pelaamisesta.”

“Olen siviilissä hyvin rauhallinen persoona, mutta pelikentällä tarvittaessa hyvinkin tulisieluinen tyyppi, joka antaa jokaisessa pelissä kaikkensa joukkueelle.”

Niemi pelaa ulkopelissä kopparina ja sisäpelissä rooli on monipuolinen. Niemi haluaa tuoda vielä lisää iloa Tahkon joukkueeseen:

“Tahkon joukkueessa on näkynyt ulospäin hyvä joukkuehenki ja peli-ilo, joten haluan omalta osaltani tuoda siihen lisäpanostusta! Tottakai pyrin pelillisesti tuomaan ulkopeliosaamista takakentälle ja laajuutta sisäpelin peluuttamiseen. “

Niemi lähettää lopuksi terveisiä Tahkon kannattajille:

“Tahkon menestyminen edellisenä kesänä oli esimakua tulevasta ja odotan, että katsomot ovat täynnä myös seuraavana kesänä!