Miehet

Santtu Patova 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Santtu Patova ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Hyvinkäällä syntynyt ja kasvanut Tahko kasvatti Patova on iso osa Tahkon tulevaisuutta.

Patova tunnetaan varmasta ja terävästä ulkopelistä ja viime kautena nähtiin läpimurtoa myös sisäpelin osalta, kun Santtu takoi 3+24 tehot mailan varressa. 24-vuotias Patova on tulossa parhaaseen peli-ikään ja mikä parasta, hänet nähdään silloin keltapaidassa. Patovalla on jo myös reilusti kokemusta Superpesiksestä, kun hän on ollut Tahkon edustuksen mukana vuodesta 2015 lähtien.

– Olen aina täällä pelannut. Kämppä ostettu, työ ja kaikki on täällä. Minulla on hyvät oltavat täällä ja Tahkollakin on ihan hyvännäköinen tulevaisuus, niin mikäs täällä, Patova luettelee syitä syntyneelle sopimukselle.

Lue ohesta Patovan koko haastattelu jatkosopimuksesta Aamupostin sivuilta.

https://www.aamuposti.fi/urheilu/4668223

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko