Seinäjoen Jymyjussit

23.6.2020

1

-

0

(

5-4
, 3-3

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Lyönti ei lähtenyt käyntiin Seinäjoella

Hyvinkään Tahko ei saanut pisteitä keskiviikko-illan pelistä JymyJusseja vastaan. Ottelu päättyi kotijoukkueelle lukemin 1-0 (5-4, 3-3).

Ensimmäinen jakso oli Keltaisilta vaihtelevaa peliä. Tahko aloitti loistavasti niin ulkona kuin sisällä. JymyJussien sisäpeli oli vaikeuksissa nopean temmon kanssa ja Tahko hallitsi peliä. Lyöntipuolella Tahko pelasi varmaa peliä ja rakensi tilanteita toisen perään. Kotiutuksissa nähtiin hyviä lyöntejä ja peli oli näin 0-3. Pinnat Tahkolle löivät Juha Korhonen, Santtu Patova sekä Teemu Nikkanen. JymyJussit aloittivat kuitenkin kirin kolmannessa vuorossa, kun J-P Vainionpää asteli ajolähtöön lyömään. Painava kumura yllätti Tahkon kopparit ja tuloksena oli 4 juoksua. Tahko ei enää toipunut tästä ja jakson loppulukemat JymyJusseille 5-4.

Toinen jakso oli tasaväkistä vääntöä. Molemmat joukkueet löivät juoksuja ja ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla. Kotijoukkueen J-P Vainionpää onnistui jälleen ja lukemat olivat 3-2. Tahko ei saanut lopulta lyöntipeliä tarvittavan hyvään iskuun, vaan paukut loppuivat 3-3 lukemiin. Näin myös pisteet jäivät Pohjanmaalle.

Tahkon ykköspalkittu Patrik Vartama ei ollut tyytyväinen joukkueensa kokonais peli-ilmeeseen:

”Ulkopelissä tuli virheitä eikä oltu pelissä sisällä. Itseltä varsinkin tänään pari palloa mitä ei saisi tällä sarjatasolla päästää.”

”Joukkueen ilme ei ollut tänään mitä se on viime pelit ollut. Kaarella piti jokaisen pumpata energiaa, mutta se ei missään kohtaa lähtenyt silleen ku halutaan.”

Vartama kuvailee alkukautta vaihtelevaksi, kun nyt siirrytään juhannustauolle:

”Kärkipään jengejä vastaan ollaan pelattu tosi hyvin ja siitä propsit meille. Tällä hetkellä huonoimmat pelit on sattunut vaan saman kastin joukkueiden kanssa. Jatkossa näistä pitää ottaa pisteitä pois enemmän”

Tahko jatkaa juhannustauon jälkeen pelejä ensi viikon tiistaina Haminan vieraana. Seuraava kotipeli on perjantaina 2.7. Vimpelin Vetoa vastaan.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko