Senni Korhonen Tahkoon!

k

Tahkon Leidit on allekirjoittanut pelaajasopimuksen (1+1) Senni Korhosen (s. 2000) kanssa. Korhonen siirtyy Tahkoon Kempeleen Kiristä. Korhonen on alkujaan Tahkon yhteistyöseura Janakkalan Janan kasvatti ja on aiemmalla Superpesis-urallaan edustanut Kempeleen lisäksi myös Manse PP:tä. Ulkopelissä urheilullisen Korhosen tontti löytyy etukentältä. Sisäpelissä KeKi:n ykköskärjessä pelannut nopeajalkainen vaihtaja toi menneellä kaudella 20 juoksua ja vaihteli kärkeä eteenpäin 56% varmuudella. Korhonen on esiintynyt B-tyttöjen Itä-Lännessä peräti kolmesti. Keltainen Tahko-paita ei ole Sennille aivan tuntematon, sillä hän pelasi viimeisen C-juniorivuotensa Tahkon riveissä.

”Todella innokkaat ja odottavaiset fiilikset Tahkoon siirtymisestä. Leidien meininki vaikuttaa hyvältä ja täällä otetaan isoja steppejä joka kausi. Erityisen mukavaa on palata kotinurkille, kun näkee perhettä ja tuttuja enemmän. Eikä tämä nyt ihan ensimmäinen kerta Tahko-paita päällä ole, kun viimeinen C-leiri tuli pelattua keltaisissa!”

”Vahvuuteni löytyvät ulkopelissä suoritusvarmuudesta ja mailan varressa vaihtolyönneistä. Odotan itseltäni ensi kaudella taas pelillistä kehitysaskelta eteenpäin. Etenkin sisäpelin puolella tahdon suorittaa entistä laadukkaammin läpi kesän. Lisäksi toivon voivani auttaa joukkuetta myös pukukopin puolella ja luoda omalla persoonallani rentoa ilmapiiriä. Tällä hetkellä tärkeintä on kehittyä vuosi vuodelta omaksi parhaaksi itsekseen ja nauttia pesäpallosta, sekä näyttää se ulospäin! ” Senni Korhonen