Siilin ja Peltonen jatkosopimuksiin!

Tahkon Leidien kauden 2022 -> joukkue rakentuu hyvää vauhtia ja sopimustilanteessa ollaan pitkällä. Titta Siilin ja Ellinoora Peltonen ovat allekirjoittaneet joukkueen kanssa jatkosopimukset, joten kaksikko nähdään Tahkon väreissä myös tulevina kausina! Molemmat pelaajat ovat Hyvinkään Tahkon omia kasvatteja.

Titta Siilin on kuulunut joukkueen runkoon jo Tahkon Leidien tarinan alusta alkaen. Keltainen paita päällään Siilin on raivannut joukkueensa kanssa tien Suomen huipulle aina maakuntasarjasta alkaen. Titta on tilkinnyt Tahkon takakenttää läpi joukkueen Superpesis-vuosien ja tuo tulevinakin vuosina pelivarmuutta, räyhäkkää asennetta ja nopeutta joukkueeseen.

Ellinoora Peltonen on tällä kaudella tehnyt todellisen läpimurron naisten Superpesiksessä. Kovaa kulkeva etenijäjokeri on päässyt nollatilanteessa kärjeksi kentälle 11. eniten koko sarjassa. Nuorella Peltosella kuluva kausi on Superpesiksessä vasta toinen.

”Erittäin iloinen olen siitä, että Hyvinkään omat kasvatit haluavat jatkaa uraansa Tahkossa! Titta on vuosia ollut joukkueen avainpelaajia ja hänellä on uran parhaat kaudet vielä edessä päin. Sisäpelissä on raakaa potentiaalia ulosmitattavaksi. Ellis puolestaan on erittäin kunnianhimoinen kaikissa asettamissaan tavoitteissa ja on tällä kaudella saanut valtavasti lisää itseluottamusta pelaajana, mikä näkyy niin kentällä kuin tilastoissakin. Molemmilla pelaajilla on iso arvo Tahkon Leidien tuleville vuosille!” -Jukka Eronen

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko