Sini Mäkelä jatkaa Tahkossa!

Tahkon Leidit ja Sini Mäkelä ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevista kausista. Sopimus kattaa kauden 2022 sekä option kaudesta 2023.

Mäkelä on tällä kaudella lyönyt itsensä todenteolla läpi Superpesiksessä. Etukentän väkkärä polttokone on ollut joukkueen parhaiden pelaajien joukossa kauden jokaisessa ottelussa. Terävän ulkopelin lisäksi Sini on näyttänyt todellista hauista myös sisäpelissä, jossa hän on raivannut tiensä kauden aikana aina ykköskärjen päävaihtajaksi asti. Mäkelä on kaiken lisäksi koko sarjan kunnaritilastossa kolmantena neljällä lyödyllä kunnarillaan.

Mäkelä johtaa tällä hetkellä Tahkon sisäistä kärkilyöntitilastoa ja on koko sarjassa lyönyt 13. eniten kärkilyöntejä. Myös onnistumisprosentti on ollut korkea, 71%.

”Syksyllä jo tiesimme, että käsissämme on todellinen helmi, kun Sini saapui joukkueeseen. Mäksän potentiaali tiedettiin, mutta sen esiin saamiseen tarvittiin aito näyttöpaikka, jonka Sini on käyttänyt erinomaisesti. Mäkelä on urallaan hyvällä tiellä, mutta on hyvä muistaa matkan olevan vasta alussa. Pelitaitojensa lisäksi Sini on tuonut persoonallaan aimo annoksen kaivattua iloa ja ilmettä niin koppiin kuin kentälle.” – Jukka Eronen

Mäkelä ja muut Leidit nähdään seuraavan kerran tositoimissa keskiviikkona, kun Sinin kasvattajaseura Porin Pesäkarhut saapuu Pihkalaan. Ottelu alkaa klo 18.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko