Sini Mäkelä siirtyy Tahkoon

Tahkon Leidit on kiinnittänyt uuden pelaajan joukkueeseensa, kun Sini Mäkelä liittyy Leidien riveihin 1+1 mittaisella sopimuksella. Menneellä kaudella nuori ja lupaava Mäkelä (s. 2001) pelasi Superpesistä Manse PP:n riveissä ja B-tyttöjen Superpesistä Hyvinkäällä. Porin Pesäkarhujen kasvatti, Sini, viihtyy ulkona etukentällä ja sisäpelissä vaihtajana. 

“Todella hyvillä fiiliksillä siirryn Tahkoon! Erittäin innokkaana odotan, että pääsen tutustumaan uusiin pelikavereihin ja saadaan kausi pyöräytettyä käyntiin. Hyvinkää on uusi kotikaupunki minulle ja kaikki uutta niin kyllähän tämä vähän jännittää. Mutta erittäin odottava fiilis kaikesta!”

“Oma selkeä vahvuuteni on ulkopelissä ja siellä erityisesti etukentällä! Odotan kovasti, että päästään talvella tekemään etukenttäharjoitteita ja kehittymään vielä entisestään sillä saralla niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Toki sisäpelissä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima, kunhan pääsen sitä täällä näyttämään. Olen kova treenaaja ja erittäin hyvä joukkuepelaaja. Iloa löytyy varmasti! Otan mielestäni hyvin palautetta vastaan ja pyrin kehittymään saadusta palautteesta parhaan kykyni mukaan. Teen varmasti kaikkeni, että kehityn!”

“Odotan, että Tahkon kanssa otetaan ensi kaudella jälleen askeleita eteenpäin. Tavoite on voittaa kärkijoukkueita, eikä vain haastaa sarjan keskikastissa. Odotan itseltäni isoa kehitystä tulevalla kaudella, kun pääsen talvella pitkästä aikaa vakituisesti harjoittelemaan omaa parasta pelipaikkaani.”

Leidien sopimustilanne 2021: (päivitetty 27.9.)

Sini Mäkelä

Anni Tuomi

Lotta Vahvelainen

Oona Vahvelainen

Netta Rummukainen

Laura Kerola

Pauliina Harinen

Titta Siilin

Ira Jokivalli

Anni Heikkilä

Senja Kaarikivi

Ellinoora Peltonen

Emma Heikkilä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko