SINUSTAKO UUSI PELINJOHTAJA/VALMENTAJA JUNIORITAHKOON?

Seuran jäsenmäärä kasvaa räjähdysmäisesti ja samalla tarve ohjaajille, valmentajille sekä pelinjohtajille eri ikäluokissa. Nyt etsimmekin tuleville supertähdillemme uusia valmentajia johtamaan tietä eteenpäin yhteisellä matkalla!

Mikäli sinulla on pesistaustaa, liikunnan alan koulutusta tai olet muuten kiinnostunut lasten ja nuorten valmentamisesta, täytä ihmeessä pieni kysely ja tule mukaan Tahkoon! Koulutamme omia valmentajia sekä liiton alaisesti että oman seuran sisällä. Mietitään yhdessä sinua ja meitä parhaiten palveleva paketti. Valmentajille on luvassa pieni palkkio tehdystä työstä sekä seuraetuja.

Mikäli uteliaisuus ja kiinnostus heräsi, täytä ilmoittautumislomake ja olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja antaa juniorivalmennuspäällikkö Ville Viljanen!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ville Viljanen
Juniorivalmennuspäällikkö, Hyvinkään Tahko
p. 040-5781209
e-mail: ville.viljanen@hyvinkaantahko.fi

Menossa mukana

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko