Sotkamon Jymy

21.7.2020

1

-

2

(

3-0
, 0-3
, 1-5

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Hyvinkään Tahko voitti Sotkamon Jymyn torstai-illan vierasottelussa lukemin 1-2 (3-0, 0-3, 1-5) . Leiripelinä ollut kamppailu tarjosi pesäpalloviihdettä parhaimmillaan ja lopulta Tahkon kunnarit ratkaisivat voiton Keltaiselle

Ensimmäinen jakso mentiin Jymyn hallinnassa. Tahko sai tilanteita aikaan, mutta Jymyn ulkokenttä oli tiiviinä. Jakson ratkaisu nähtiin toisen tasoittavalla, kun kotijoukkue löi kolme juoksua. Roope Korhosen onnistui kahdesti ja Juho Keinänen kerran. Tahko ei pystynyt vastaamaan tähän ja näin jakso lopulta selvästi 3-0 Jymylle.

Toinen jakso mentiin tasaisissa merkeissä ja molempien joukkueiden ulkopelit olivat laadukkaita. Tahkolta Petteri Alanen, Konsta Lehtola sekä molemmat kopparit tekivät hyviä suorituksia ja pitivät Tahkon pelissä mukana. Jakso eteni aina neljännen tasoittavalle 0-0 lukemissa ja Tahko sai tilanteen rakennettua. Juha Niemi asteli lyömään ja löi heti ensimmäisellä tylyn ratkaisun. Pallo puolikorkeasta syötöstä kakkosrajasta läpi ja Tahko voittaa jakson lukemin 0-3.

Supervuoro oli myös tilanteita täynnä. Jymy sai ensin lyötyä juoksun kahden palon tilanteessa, kun Jussi Korhonen onnistui ykkösrajapienellä. Tahko sai pidettyä Jymyn yhdessä juoksussa ja lähti hakemaan voittoa. Tahko sai tilanteen heti päälle ja Juha Niemi onnistui jälleen. Tällä kertaa kolmosjatkekumura kotiutti Lauri Vierimaan ja peli oli 1-1. Tahko lähti hakemaan vielä voittojuoksua. Tilanne saatiin päälle Eero Kuitusen ja Miikka Matikan toimesta ja lopulta Juha Korhonen pääsi ratkaisun paikkaan. Kore päätti pelin tyylillä, kun hänen keskikumura painui läpi Jymyn kentästä.  Kore kiersi kunniaa ja loppulukemiksi 1-5. Näin kaksi pistettä matkaa Hyvinkäälle.

Tahkon seuraava ottelu on heti perään lauantaina 23.7., kun Hyvinkäälle saapuu Pattijoen Urheilijat. Ottelu alkaa Pihkalassa klo 16:00. Liput ennakkoon Lippupisteeltä.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko