Tahko ja Sinebrychoff aloittavat yhteistyön

Hyvinkään Tahko ja Sinebrychoff ovat solmineet kahden vuoden yhteistyösopimuksen. Tämä tarkoittaa, että kausilla 2020 ja 2021 Pihkalassa nautitaan Sinebrychoffin tuoteperheen virvokkeita. Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff on Suomen johtava panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia.

Sinebrychoffin sponsorointi- ja tapahtumamarkkinointivastaava Joonas Säkkinen on innoissaan yhteistyöstä:

”Hienoa päästä rakentamaan yhteistyötä pitkät perinteet omaavan Hyvinkään Tahkon kanssa. Tuomme mukanamme katsomoihin laajan valikoiman virvokkeita ja panimotuotteita, jotta joukkueiden tarjoama katsojaelämys ei jää ainakaan juomista kiinni. Sinebrychoff toivottaa menestyksekästä kesää kaikille Tahkolaisille niin kentällä kuin sen ulkopuolella!”

Hyvinkään Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka uskoo yleisön pitävän uudesta tarjonnasta:

”Mahtava aloittaa yhteistyö Sinebrychoffin kanssa. Ottelutapahtumissa on saatavilla laaja valikoima Sinebrychoffin tuotteita. Perusrunkona tutut tuotteet, mutta saatavilla on hieman erikoisempiakin panimotuotteita. Ja myös katsojien toiveita otetaan kesän aikana huomioon mahdollisuuksien mukaan.”

Yleisöllä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus nauttia uudesta tarjonnasta Pihkalassa 2. heinäkuuta, kun Hyvinkään Tahkon kauden 2020 kotiottelut lyödään käyntiin Kankaanpäätä vastaan.

Tutustu Sinebrychoffin tarjontaan:
sinebrychoff.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko