Tahko saa puolivälierissä vastaan Kouvolan Pallonlyöjät | infot ja aikataulut

Runkosarja on nyt pelattu päätökseen ja on aika superpesiskauden huipennuksen. Kahdeksan parasta joukkuetta aloittavat pudotuspelit ja Tahko on mukana mestaruusjahdissa. Tahkon lopullinen runkosarjan sijoitus oli viides ja näin ollen puolivälierissä vastaan asettuu runkosarjan nelonen eli Kouvolan Pallonlyöjät

Puolivälierät pelataan paras viidestä sarjalla eli kolme voittoa tarvitaan välieräpaikkaan. Kun KPL sijoittui paremmin runkosarjassa aloitetaan myös pelit Kouvolasta. Ohessa on sarjan aikataulu: (Pelit neljä ja viisi pelataan tarvittaessa)

Peli 1: KPL vs. Tahko

La 20.8. Klo 16:00 @KSS Energia Areena

Peli 2: Tahko vs. KPL

Su 21.8. Klo 17:00 @Pihkalan pesäpallostadion

Peli 3: KPL vs. Tahko

Ti 23.8. Klo 17:30 @KSS Energia Areena

Peli 4 (tarvittaessa): Tahko vs. KPL

To 25.8. Klo 17:30 @Pihkalan pesäpallostadion

Peli 5 (tarvittaessa): KPL vs. Tahko

La 27.8. Klo 16:00 @KSS Energia Areena

Tahko ja Kopla ovat toisilleen varsin tutut joukkueet, kun he kohtasivat kolmesti runkosarjassa. Näistä otteluista KPL voitti kaksi ja Tahko yhden, joka oli viimeisin kohtaaminen elokuussa. Molemmista joukkueista löytyy Superpesiksen huippupelaajia, jotka nousevat varmasti isoon rooliin. Esimerkiksi runkosarjan etenijätilaston top 3 oli tästä sarjasta. Koplan Patrik Vartama oli tilastoykkönen, Tahkon Jere Vikström kakkonen ja Tahkon Teemu Nurmio kolmas.

Hyvinkään Tahkon Juha Korhonen on valmiina pudotuspeleihin:

” Hyvällä fiiliksellä nousujohteisen runkosarjan jälkeen kohti pudotuspelejä. Nyt alkaa pelit joita varten on melkein 10 kuukautta harjoiteltu. Joukkueen fiilis on korkealla ja ensimmäistä peliä odotetaan innolla. ”

Kore ennustaa tiukkaa sarjaa, jossa pienet asiat nousevat isoon rooliin:

”Kouvola pelaa hyvää ulkopeliä ja heillä on nopea joukkue. En usko, että heidän pelaamisessa mitään isoja yllätyksiä on tulossa, vaan luottavat omaan peliinsä. Sarjasta on varmasti tulossa tiukka ja jopa tunteikas vääntö, jossa pienet asiat ja kovat ratkaisut tiukoissa paikoissa ratkaisevat jaksoja, otteluita ja jopa koko sarjan.”

Korhonen kertoo Tahkon luottavan omaan tekemiseen, kun lähdetään hakemaan voittoja vastustajasta:

”Jatketaan samalla ilmeellä kuin runkosarjassa ja keskitytään omaan tekemiseen. Mahdollisia teemoituksia/painotuksia katsojat joutuvat itse kaivamaan/seuraamaan peleissä ja sarjan edetessä.”

Tahkon kotiotteluihin liput voit ostaa ennakkoon Lippupisteeltä. Toisen puolivälierän lipunmyynti on jo käynnissä. Lippuostoksille täältä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko