Tahkon keskiviikon kotiottelu pelataan Turengissa

Hyvinkään Tahko vie keskiviikkona 7.6. pelattavan kotiottelunsa Turenkiin osana seurojen yhteistyöstä. Tahkon Leidit kohtaa kyseisessä ottelussa Lapuan Virkiän klo 18 Turengin Kansanpuiston kentällä. Ottelu on osa Janakkalan Naispesiksen Superviikkoa yhdessä 6.6.2023 pelattavan Naisten Ykköspesiksen ottelun Jana-Kirittäret kanssa.

Tahkon Leidien ottelussa on janakkalalaisittain katsottuna paljon kiinnostavaa, sillä Virkiän joukkueessa lukkari Anni Heikkilä ja Leidien riveissä Senni Korhonen tekevät kumpikin pelitehtävissä paluun Kansanpuistoon muutaman vuoden tauon jälkeen. Leidien joukkueessa Jana-taustaisia pelaajia ovat myös Annin sisko Emma, Iiris Kiljunen, Johanna Ylöstalo sekä Senja Koskinen.

”Monen vuoden mittainen toiveemme on nyt toteutumassa. Legendaarinen ”Monttumme” on vihdoin Superpesis-ottelun näyttämönä ja kattaus on parasta, mitä Janakkalan pesiskansa voi naisten sarjan osalta toivoa. Ottelun odotus antaa varmasti buustia Jana-pesiksen eri joukkueiden kevääseen nuorimmista junioreista Ykköspesikseen asti.”

– Mikko Pitkänen, Janan pesäpallojaoston puheenjohtaja

Jana ja Tahko toivottavatkin joukkueet sekä katsojat lämpimästi tervetulleiksi Turenkiin seuraamaan naisten pesäpallon ylimmän sarjatason kovatasoista mittelöä.

Otteluisännyydestä vastaa Janakkalan kunta ja ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Ruutu+ -palvelussa.

Osta liput ennakkoon!

Aikuisten pääsylippu otteluun maksaa ennakkoon 12€ ja alennuslippu 7€. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät katsomoon ilmaiseksi.

Osta liput verkosta täältä

Tahkon Leidien kausikorteilla ja Tahkon vapaakorteilla on otteluun vapaa pääsy.

Tervetuloa naispesiksen ystävät Turenkiin!