Tahko voittoon Halli-SM avauksessa – otteluraportti

Hyvinkään Tahko avasi lauantai-iltana voitokkaasti Halli-SM -alkulohkon. Kankaanpään Maila kaatui tyylipuhtaasti lukemin 2-0 (4-0, 4-0). Tahkon ulkopeli oli rautaista ja sisäpelissä juoksuista vastasi jokeriosasto.

Ensimmäinen jakso sai nihkeän startin, kun kaksi ensimmäistä vuoroparia mentiin nollissa. Tahkolla oli vaikeuksia sisäpelissä ja ongelmia tuli vaihtotilanteissa sekä merkkipelissä. Tahkon ulkopeli oli kuitenkin hyvällä tasolla ja näin keltapaidat eivät joutuneet takamatkalle. Tahkon lukkari Petteri Alanen pelasi hyvää peliä ja sekoitti KaMan lyöntipeliä. Juoksujen teko aloitettiin kolmannessa vuoroparissa, kun Tahko sai tilanteen päälle. Ensimmäisestä juoksusta vastasi Juha Niemi kakkosrajakäännöllä. Toisen juoksun löi Juha Korhonen hyvällä haastopallolla. Jakson ratkaisu nähtiin neljännen aloittavalla, kun Juha Niemi onnistui jälleen ja tällä kertaa lyönti toi kaksi juoksua, kun hän halkaisi kentän.

Toinen jakso jatkui samalla tavalla, kun Tahkon ulkopeli suoritti erinomaisesti ja KaMalla oli vaikeuksia. KaMa sai koko pelin aikana vain 9 kolmostilannetta. Toisen jakson juoksut lyöntiin toisessa vuoroparissa, kun Tahko takoi 4 juoksua taululle. Juoksuista vastasivat Juha Niemi, Juha Korhonen, Teemu Nurmio ja yksi tuli harhaheitolla. Toinen jakso päättyi lopulta näihin lukemiin.

Tahko jatkaa Halli-SM -alkulohkoa 5.3. lauantaina, kun vastassa on A-lohkon toinen joukkue Manse PP.

Katso ohesta matsikuvat sekä Juha Korhosen kommentit pelistä.

Ottelun tilastot täältä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko