Tahkon 2022 kotipelipaidat julki – Historiallista ulkoasua koristaa uudet pelinumerot

Tahko on Hyvinkää, Tahko on pesäpallo. Keltaisia uudistuksia, perinteitä kunnioittaen. 

Hyvinkään Tahkon miesten superpesisjoukkueen kesän 2022 kotipelipaita on nyt julki!

Hyvinkään Tahko tuo takaisin pelipaidan historiallisen tyylin, kun logo on mukana entistä isompana ja pelipaidan pohjana toimii Tahkon ikoninen raitakuosi. Historiallinen tyyli kunnioittaa Tahkon perinteitä pesäpallon satavuotisjuhlavuonna. Uudistetuilla pelipaidoilla halutaan kehittää lajin ja seuran brändiä sekä arvostusta.

Uutena lisänä pelipaidassa on mukana pelaajien omat pelinumerot. Numeroilla nostetaan pelaajien tunnistettavuutta sekä omia brändejä. Tahko haluaa tarjota entistä paremman katsojakokemuksen, kun pelaajat ovat helpommin tunnistettavissa. Numerot mahdollistavat myös muista lajeista tuttuja perinteitä, kuten esimerkiksi jäädytetyt pelinumerot. Uudistetut pelipaidat ovat visuaalinen merkki Tahkon uudesta tulemisesta.

Tahkon pelaajien numeroita julkistetaan lisää kevään aikana. Ensimmäisenä julkaistiin Tahkon oman kasvatin Santtu Patovan pelinumero 65.

Pelipaidoista on tulossa myöhemmin myyntiin kuvien mukaisia fanipaitoja. Fanipaitojen on logo, nimi sekä numero on brodeerattuna paidassa.

Hyvinkään Tahko aloittaa superpesiskauden 2022 pelit perjantaina 13. toukokuuta, kun Pihkalan pesäpallostadionille saapuu Vimpelin Veto. Silloin nähdään myös ensi kertaa uudet pelipaidat päällä!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko