Tahkon kausikortteja lainattavissa nyt kirjastosta

Hyvinkään pääkirjastosta on nyt mahdollisuus lainata elämyslainana kausikortteja Tahkon naisten ja miesten kotiotteluihin. Tahkon edustajat Miika Rantatorikka, Jukka Eronen sekä pelaajat Teemu Rouhiainen ja Essi Ritola kävivät toimittamassa joukkueiden kausikortteja kirjastolle kaupunkilaisten käyttöön. 

“Mahtava juttu aloittaa uudenlainen yhteistyö Hyvinkään kirjaston kanssa ja mahdollistaa yhä useammalle osallistuminen kesällä pesistapahtumiin.” Miika Rantatorikka Tahko Pesis Oy:stä. “Tahko-Tahto kumppanipaketteihin sisältyy hyväntekeväisyyselementti ja niiden avulla tämä on mahdollista. Iso kiitos Tahko-Tahto -kumppaneille”.

Kirjastosta lainatulla kausikortilla asiakas voi osallistua yhteen peliin kesän aikana. Laina-aika korteilla on 7 päivää. Elämyslainat lainataan paikan päältä eikä lainausta voi uusia tai korttia varata ennakkoon. Elämyslainat sijaitsevat pääkirjaston ala-aulassa pikalainojen vieressä. Varsinaisen kausikortin voi lainata kirjaston asiakaspalvelusta. Automaatteja ei voi käyttää kausikorttien lainaukseen/ palautukseen. Toiveena on, että asiakas palauttaa kausikortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jolloin mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

“Kirjasto on upea palveluntarjoaja, jolla on valtavan tärkeä merkitys yhteiskunnassa. Erilaisten palvelujen määrä kasvaa vuosi toisensa jälkeen ja Tahkon kausikorttien saaminen kirjaston valikoimaan on hieno asia niin kaupunkilaisille kuin paikalliselle pesäpallollekin. Kiitos Hyvinkään Lämpövoima oy:lle ja Janne Meriläiselle naisten kausikorttien lahjoittamisesta kirjaston elämyslainoihin” Tahkon Leidien Jukka Eronen.

Naisten superpesiskausi alkaa kotipelien osalta tulevana sunnuntaina 14.6. Tahkon vastustajaksi Pihkalaan saapuu mestarisuosikiksi povattu Manse PP. Ottelu alkaa Pihkalan pesäpallostadionilla klo 17. 

Miesten ensimmäinen kotiottelu pelataan torstaina 2.7. klo 18 alkaen. Tahkon ensimmäinen kotivastus on Kankaanpään Maila. 

“Hyvinkään kirjasto haluaa olla osaltaan jakamassa hyvinkääläisille mukavia elämyksiä näinä koronan kiristäminä aikoina” päättää Hyvinkään kirjaston Sirkka Kontiainen

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko