Miehet

Tahkon Leidit on Vuoden joukkue 2021

Hyvinkään Tahkon naisten Superpesis-joukkue Tahkon Leidit on valittu Hyvinkään 2021 Vuoden joukkueeksi. Palkinto luovutettiin kaupungintalolla torstaina ja sitä olivat vastaanottamassa Leidien hyvinkääläiset pelaajat Lotta Vahvelainen (kuvassa oikealla) ja Senja Kaarikivi (kuvassa vasemmalla).

Tahkon Leidit aloittaa tulevana kesänä viidennen kautensa Superpesiksessä. Kaudella 2021 joukkue kolkutteli jo mitalipelien portteja, kun se kävi huipputasaisen puolivälieräsarjan Lapuan Virkiää vastaan. Pihkalassa nähtiinkin railakasta sisäpeliä läpi koko kauden, sillä joukkue löi koko sarjan toisiksi eniten kunnareita kauden aikana.

”Pysyttiin hyvin ehjinä koko kausi, vaikka pelitahti olikin hurja! Jokaisella pelaajalla oli vaatimustaso korkealla ja uskottiin omaan tekemiseen. ” kertaa joukkueen kapteenistoon tälläkin kaudella kuuluva Lotta Vahvelainen. ”Peli kehittyi nousujohteisesti läpi koko kauden, mikä näkyi varsinkin pudotuspeleissä. Onnistuimme pelaamaan hienosti yhteen joukkueena ja se oli mahtava fiilis” lisää joukkueen pikakiituri Senja Kaarikivi.

”Onhan se iso kunnia saada tällainen palkinto, mikä lisää entisestään potkua treeneihin. Monen vuoden työ tuottaa tulosta ja on hienoa nähdä kuinka työ näkyy positiivisessa mielessä myös joukkueen ulkopuolella. Iso kiitos siitä!” Senja Kaarikivi

”Hyvinkään kaupungille iso kiitos siitä kaikesta tuesta, jota se huippu-urheilun eteen tekee. Hyvinkäällä on kesän pesispuitteet kunnossa! Edelliskausi oli Leideiltä hieno ja joukkue pelasi parhaat pelinsä juuri pudotuspeleissä. Jättipotti oli todella lähellä. Nyt rakennetaan taas uutta kautta innolla. Mukaan on saatu jälleen uusia persoonia tälle kaudelle ja joukkue muotoutuu jälleen omanlaisekseen. Valmennus Jouni Oja-Lipastin johdolla tekee intohimolla töitä joukkueen kanssa. Suurin osa pelaajista asuu jo talvikaudella Hyvinkäällä, joten joukkue on päässyt harjoittelemaan tiiviisti yhdessä.” kertoo Jukka Eronen joukkueen taustalta.

”Samalla on ollut hieno huomata, kuinka ihmiset ovat olleet jo ajoissa liikkeellä tulevan kauden kausikorttien kanssa. Kiinnostusta Tahkon Leideihin riittää! Arjen avautuminen hankalan parin vuoden jälkeen on näkynyt myös esimerkiksi siinä kuinka kevääksi suunniteltu Firmapesisturnaus on luonut jo mukavasti mielenkiintoa. Pesis saa ihmiset liikkeelle. Vielä mahtuu kuitenkin mukaan! Myös Hope Ry:n kanssa toteutettavan #Kaikkipeliin-kampanjan avulla olemme saaneet kerättyä Hopelle jo hienon määrän ottelulippuja jaettavaksi tulevalle kesälle. Jokainen joukkue maalaa aina oman tarinansa. Uskomme vahvasti, että alkavalla pesäpallon 100-vuotisjuhlavuonna Pihkalassa nähdään jälleen iloista ja voittavaa pesistä!” –Jukka Eronen

”Hienoa, että joukkueen kehitystä arvostetaan tällä tavoin! Kiitos edelliskaudesta kaikille faneille, kun jaksoitte kannustaa ja olla joukkueen matkassa läpi koko kauden! Olemme treenanneet talven tosi kovaa ja toivottavasti erinomainen joukkuehenki välittyy jälleen myös katsomoon asti! Tervetuloa kannustamaan kaikki meitä myös alkavalla kaudella! Uudistunut joukkue tuo varmasti energiaa ja iloa aina katsomoon asti. Lupaamme edustaa Hyvinkäätä jälleen positiivisesti ympäri Suomen!” Lotta ja Senja päättävät.

Tahkon Leidit pelaa Halli-SM-alkuturnauksessa Porissa lauantaina 26.2. Ottelut on nähtävillä Ruutu-palvelussa. Kesän pesiskausi puolestaan alkaa Pihkalassa toukokuun 15. päivä.

Kausikortit ja lippukortit kaudelle 2022

Tutustu Tahkon Leidien ja HOPE:n #KaikkiPeliin-hyväntekeväisyyskampanjaan

Lähde mukaan Firmapesisturnaukseen

f

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko