Tahkon naisilla edessä elintärkeä otteluviikko

Hyvinkään Tahkon naisten Superpesisjoukkue on otellut alkukauden mittaan pääsääntöisesti ennakoissa kovemmiksi povattuja joukkueita vastaan.

Joukkueen pistesaldo näyttää tällä hetkellä kahdeksan ottelun jälkeen viittä pistettä, mikä vaikuttaa kohtalaisen lupaavalta, kun huomioidaan se, että näistä peleistä kuusi on oteltu sarjataulukossa tällä hetkellä viiden parhaan joukkoon sijoittuneita joukkueita vastaan.

Tällä viikolla otellaan kolme tärkeää ottelua: keskiviikkona 12.6. Leidit kohtaavat kotipelissä Roihuttaret ja viikonloppuna otellaan back-to-back -ottelusarja Haminan Palloilijoita vastaan.

”Fiilikset on olleet joukkueesta ja tekemisestä on ok hyvät, mutta ei olla vielä päästy siihen mihin oikeesti pystyttäs. Ollaan roikuttu kovempien mukana, mutta paukut ovat silti jääneet vielä hitusen piippuun. Koko ajan ollaan kuitenkin menty eteenpäin – ja sieltä se tulee kyllä, uskon siihen!”, toteaa Leidien Senja Kaarikivi.

Leidien päävaihtajiin kuuluva Sini Mäkelä analysoi alkanutta kautta realistisesti:

”Pelaaminen on ajoittain näyttänyt paremmalta, kuin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Meillä on hyviä yksilöitä, mutta niitä kuuluisia peräkkäisiä onnistumisia meidän sisäpeli vielä kaipaa.

Sini Mäkelä onnistui lyömään kunniajuoksun alkukauden ottelussa Pöytyän Urheilijoita vastaan.

Tulevan viikon tärkeistä otteluista pelaajilla on selkeä näkemys. Kyseessä on kauden tuloksen kannalta erittäin merkitykselliset ottelut.

”Vaikka kausi onkin vasta alussa niin tämän viikon 9 pistettä ovat meille ”elintärkeitä”! Tiedän että tulemme omilla hyvillä suorituksilla pärjäämään, eikä tarvitse tälläkään viikolla keksiä pyörää uudelleen, jotta pystymme voitoista tappelemaan,” toteaa Mäkelä luottavaisesti.

Senja Kaarikivi kaipaa tasaisuutta omaan peliinsä.

Syksyn olkapääoperaatiosta pelikuntoon talven aikana itsensä kuntouttanut Senja Kaarikivi kertoo pelikunnon alkavan löytyvän pikkuhiljaa:

Oma peli on ollut hitusen ailahtelavaa. On tullut hyviä hetkiä, mutta joukkoon on mahtunut myös niitä huonoja. En ole lähellekkään vielä tyytyväinen omaan peliin, mutta suunta siinäkin ylöspäin. Tärkeät pisteet jaossa näissä peleissä. Pitää pystyä pelamaan kaikki kolme peliä hyvällä tasolla koko porukalla”.

Mäkelä löytää peliruuvista vielä lisää kiristysvaraa tärkeiden pelien alla:

”Oma kausi on mennyt ihan mukavasti. Tiedän että potentiaalia on pelata vielä kovemmallakin tasolla ja auttaa näin joukkuettakin pelaamaan paremmin, mutta tästä on hyvä lähteä parantamaan. Meillä on joukkueena varmasti nälkää päästä taas kiinni voittojen makuun, joten halusta ei tule tämä viikko jäämään kiinni!”


Leidien viikon ottelut:
12.6. Roihuttaret – Tahko, klo 18:00
15.6. Tahko – Hamina, klo 15:00 (Osta liput)
16.6. Hamina – Tahko, klo 17:00