Tahkon nuorille lupauksille sopimuksia

Hyvinkään Tahko on solminut jatkosopimukset Kaapo Kalmarin sekä Joosua Rätön kanssa. Uutena pelaajana Tahkoon liittyy myös 18-vuotias Samu Kyhyräinen

Rätön jatkosopimus on yhden vuoden ja Kalmarin kaksivuotinen. Kalmari sekä Rättö pelaavat ensi kesän ykköspesistä lainalla Haminan Palloilijoissa.

Samu Kyhyräisen sopimus on kolme vuotta. Samu on Päiväkummun Pesiksen kasvatti ja hän teki jo debyyttinsä viime kesänä Superin mukana. Vuonna 2003 syntynyt Samu on tulevaisuuden lupaus. Tällä kaudella hän oli kolmas poikien Superpesiksen lyödyissä juoksuissa. Samu treenaa talven Tahkon mukana ja ensi kesän hän pelaa Loimaan Palloilijoissa ykköspesistä.

Tahkon nuorista pelaajista sopimukset ovat myös Ville Vierimaalla, Ville Rämetillä, Luka Raesmaalla sekä Elmo Peltosella. Vierimaan, Rämetin ja Raesmaan sopimus kattaa kauden 2022. Peltosen sopimus on kauteen 2023 asti.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko