Tahkon toimisto on nyt auki! – Palvelemme keskiviikkoisin klo 12-17

Kevätaurinko lämmittää ja uusi kausi tekee tuloaan vauhdilla. Hyvinkään Tahkon toimisto on nyt myös avattu, kun kauden 2022 kausikortit ovat saapuneet.

Hyvinkään Tahkon miesten superpesisjoukkueen toimisto palvelee keskiviikkoisin klo 12-17, pois lukien kesän pelipäivät. Toimisto sijaitsee Hyvinkään keskustassa osoitteessa Uudenmaankatu 5-9. Toimiston edessä on parkkipaikkoja autoille sekä polkupyörätelineitä.

Toimistolla on myynnissä kausikortteja sekä fanituotteita. Lisäksi toimistolla on mahdollisuus sovittaa uusia fanipaitoja.

Otamme toimistolla vastaan vain korttimaksuja. Käytössämme on iZettle -korttikoneet ja niiden eri maksutavat näet ohesta.

Jos haluat ostaa kausikortin esimerkiksi paperisilla arvoseteleillä, ostaminen tapahtuu Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteillä. Myyntipisteet näet täältä.

Hyvinkään Tahkon toimisto:

Uudenmaankatu 5-9, 05800 Hyvinkää

Avoinna keskiviikkoisin klo 12-17

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko