Tahkon valmennus nyt koossa – Antti Yli-Saunamäki 1. pelinjohtajaksi

Hyvinkään Tahkon miesten superpesisjoukkue on solminut 2 vuoden pelinjohtosopimuksen Antti Yli-Saunamäen kanssa. Yli-Saunamäki toimii Tahkossa 1. pelinjohtajana.

Yli-Saunamäki on toiminut Tahkossa jo pitkään ja hän on valmentanut Tahkon junioreita menestyksekkäästi usean vuoden ajan. Antin pelinjohtoura alkoi vuonna 2003. Yli-Saunamäki omaa kokemusta myös naisten Superpesiksestä Raumalta, Viinijärveltä sekä Tahkon Leideistä. 

Viime kaudella Antti toimi Tahkon poikien Supersiksen pelinjohtajana sekä oli mukana Tahkon miesten Superpesiksen valmennustiimissä. Tulevaan haasteeseen hän lähtee innostunein mielin:

“Pitkä matka kuljettu pesäpallon parissa lähtien Tahkon korttelipesiksestä. Matkan varrella kertynyt asioita kokemuspankkiin ja ammennettu oppia erilaisista pesäpallokulttuureista. Fiilikset on erittäin hienot ja innostuneet. Koen kuitenkin, että Tahko on itselle se oma seura.”

Yli-Saunamäki kuvailee itseään intohimoiseksi pesäpallopersoonaksi:

“Persoonana olen analyyttinen, voitontahtoinen ja intohimoinen. Tulisieluisuuttakin löytyy ja olen valmis pistämään itseni likoon joukkueen puolesta.”

“Pelinjohtajana olen pitkälti hetkessäeläjä, joka pyrkii voittamaan yksittäisiä tilanteita puolelleen. Koen, että pelinjohtaminen on jatkuvaa ongelmanratkaisua, jolla haetaan joukkueelle kilpailuetua.”

Yli-Saunamäki haluaa erityisesti kehittää Tahkon valmennusprosessia sekä aktivoida peliä entisestään:

“Päällimmäinen syy miksi lähdin juttuun mukaan on, että haluan olla kehittämässä Tahkon valmennusprosessia entistä vahvemmaksi, joka taas mahdollistaa menestymisen. Haluan viedä Tahkon peliä entistä aktiivisemmaksi niin sisä- kuin ulkopelin osalta. Lisäksi tuoda vivahteita nykypesäpallon trendeistä.” 

“Tietynlainen ennakkoluulottomuus, yllätyksellisyys ja aktiivisuus tulevat olemaan pelitavallisesti keskiössä.”

Tahkon lajivalmennuksen täydentää Jari Levänen, jonka vastuualueena on ulkopeli ja lukkarivalmennus. Tahkon fysiikkavalmentajana toimii Harri Yrttiaho sekä videovalmentajana Mikael Hasu.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko