Talvikauden matsit käyntiin viikonloppuna – Ennakkopaketti

Hyvinkään Tahko aloittaa talvikauden hallipelit tänä viikonloppuna Joensuussa. Ohelmassa on kaksi harjoitusottelua Joensuun Mailaa vastaan.

Uusi vuosi 2022 on laitettu käyntiin ja se tarkoittaa myös sitä, että päästään vihdoin pelaamaan harjoituspelejä. Ottelut pelataan Joensuu Areenassa. Otteluihin ei oteta yleisöä, mutta pelejä voi seurata livenä Sanomalehti Karjalaisen verkkolähetyksistä. Ottelut näkyvät Karjalaisen tilaajille ja ne löytyvät osoitteesta  karjalainen.fi/live. Jos et ole tilaaja, voit ostaa katseluoikeuden otteluihin hintaan 5,90 euroa. Katso lisätietoja täältä.

Tahko lähtee viikonlopun peleihin uudistuneella joukkueella. Esimerkiksi Juha Niemi, Eero Kuitunen sekä Konsta Lehtola pukevat ensi kertaa keltapaitaa päälle. Otteluissa nähdään myös Valentin Ikosen ja Miikka Matikan paluut Tahkon kokoonpanoon. Uutena pelaajana mukana on myös 17-vuotias Tahkon oma kasvatti Joonas Tuomi, joka on ollut mukana edustuksen treeneissä syksyn ajan. Petteri Alanen on myös toipunut pelikuntoon viime kesän loukkaantumisesta ja hän palaa Tahkon lukkariksi. Peetu kertoo olevan valmiina viikonlopun peleihin:

“Tuntuma pesikseen on ihan hyvä, samanlainen se pallo on kuin aina ennenkin. Syksyn treenit on kulkeneet hyvin ja testituloksien perusteella jalkakin kulkee paremmin kuin aiemmin.”

“Tuntuu, että on hyvä ja rento fiilis lähteä pelaamaan, vaikka pelitauko onkin ollut vähän normaalia pidempi loukkaantumisen takia. Odotan innolla, että saadaan joukkueen kanssa vietyä peliä eteenpäin ja sen lisäksi itseltä peruspelaamista omia vahvuuksia hyödyntäen.”

Tahkolla on myös poisjääntejä kokoonpanossa, kun Santtu Patova sekä Kalle-Tapio Huusko eivät pelaa. Patova jää pois korona-altistumisen vuoksi. Altistuminen tapahtui ennen kuin joukkue palasi yhteen treenaamaan tämän viikon tiistaina. Patova ei ole ollut yhteyksissä muihin joukkueen jäseniin ja riskien ennaltaehkäisemiseksi hän jää pois viikonlopun peleistä. Kalle-Tapio Huusko on sivussa jalkavamman vuoksi, joka estää tällä hetkellä ulkopelaamisen.

Tahkon miehistö viikonlopun peleissä: Juha Niemi, Juha Korhonen, Teemu Nurmio, Miikka Matikka, Jere Vikström, Valentin Ikonen, Eero Kuitunen, Petteri Alanen, Samu Kyhyräinen, Konsta Lehtola, Elmo Peltonen, Joonas Tuomi & Kaapo Kalmari.

Viikonlopun aikataulu:

  • La 8.1. klo 19.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko
  • Su 9.1. klo 14.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko

Tällä viikolla laitettiin 2022 kausikortit myyntiin. Nappaa omasi Lippu.fi palvelusta ja hyödynnä tammikuun tarjous – Kortit alkaen 100€. Katso lisätietoja täältä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko