Talvikauden ottelut julki – Pelit käyntiin Tammikuun alussa

Superpesiskausi 2022 on hyvässä vauhdissa treenien osalta ja Tahko aloittaa talvikauden pelit tammikuun alussa Joensuussa. Kokonaisuudessaan Tahko pelaa kolme harjoitusottelua sekä kaksi Halli-SM -peliä

Tahko lähtee kauteen 2022 uudistuneella joukkueella, joten vuoden alussa nähdään paljon uusia keltapaitoja. Tahkon 1. pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki odottaa innoissaan ensimmäisiä harjoituspelejä:

“Koen, että peli on paras tapa harjoitella. Siinä ne tietyt pelin nyanssit konkretisoituvat ja ovat selkeämpiä tuloksellisesti verrattuna siihen, jos harjoitellaan omalla porukalla.”

“Haluttiin ihan tarkoituksella pelata paljon. Tässä on käytännössä puoli joukkuetta mennyt uusiksi. Nyt talvella ajetaan uusia pelaajia sisään joukkueeseen. Kokeillaan eri asioita ja haetaan uusia rooleja pelaajille.”

Yli-Saunamäen mukaan talvikauden tavoitteet liittyvät pelitavallisiin asioihin:

“Talvikaudella on tavoitteita, mitkä ollaan joukkueen kanssa todettu nyt tärkeiksi. Tavoitteet perustuvat pelitavallisiin asioihin ja siihen mihin suuntaan peliä pitää pystyä viemään, että pystytään monipuolistumaan ja kehittymään. Sisäpelin osalta kokeillaan esimerkiksi eri lyöntijärjestyksiä, miten peli pyörii eri variaatioilla ja mikä olisi se optimi meille.”

Tahko kohtaa talvikaudella kovia joukkueita kuten mestarijoukkue Mansen sekä vahvistuneen Joensuun Mailan.

”Se että pelataan nyt kovia joukkueita vastaan, niin se on ollut ihan tarkoituksellinen haku. Syy on siinä, että meidän pitää saada rutiinitasoa paremmaksi, nostamaan pelaamisen laatua sekä karsia ailahtelevaisuutta pois. Silloin pitää vaatimustaso ja rima saada harjoituspeleistä lähtien korkealle, että pystytään heti peilaamaan sitä meidän tekemistä Suomen kärkijoukkueisiin.”

Talvikauden ottelut:

  • La 8.1. JoMa – Tahko, klo 19:00, Harjoitusottelu, Joensuu areena
  • Su 9.1. JoMa – Tahko, klo 14:00, Harjoitusottelu, Joensuu areena
  • La 29.1. Manse – Tahko, klo 16:30, Harjoitusottelu, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • La 5.2. Tahko – Kama, klo 16.30, Halli-SM, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • La 5.3. Tahko – Manse, klo 16.30, Halli-SM, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Nappaa Tahkon fanituotetta pukinkonttiin – verkkokauppaan tästä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko