Teemu Nurmio 2v jatkosopimus! Uudet pelipaidat nyt myynnissä!

Teemu Nurmio 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko on solminut Teemu Nurmion kanssa 2 vuoden jatkosopimuksen. Tahkon kärkietenijä sekä koppari on iso kiinnitys Tahkon tulevaisuudessa. Nurmio pelasi viime vuonna ensimmäisen kauden Hyvinkäällä ja hänet valittiin Itä-Länsi -otteluun.

Nurmio on innoissaan tulevaisuudestaan Tahkossa:

Tahkossa jatkaminen oli helppo päätös. Joukkueella ollut hyvä pöhinä syksystä alkaen ja usko että tällä porukalla menestytään on kova. Kuluva harjoituskausi ollut myöskin piristävä uusien harjoitusten ja laadukkaan tekemisen johdosta ja tuntuikin, että koko talvi meni ihan hujauksessa. “

“Itse haluan ehdottomasti olla Tahkon matkassa kohti menestystä.”

Tahkon kauden 2022 pelipaidat nyt myynnissä!

Tahkon uudet pelipaidat ovat viimein myynnissä ja paitojen ostaminen tapahtuu Tahkon kotisivuilta.

Pelipaidoissa tuodaan takaisin Tahkon historiallista tyyliä. Logo on mukana entistä isompana ja pelipaidan pohjana toimii Tahkon ikoninen raitakuosi. Uutena lisänä pelipaidoissa on mukana pelaajien omat pelinumerot. 

Tahkon kotipelipaita on tottakai keltainen, mutta vieraspaita on saanut uuden valkoisen värityksen. Pelipaidoista on tehty kuvien mukaisia fanipaita-versioita, jotka ovat  Baseball-tyylisiä napitettavia paitoja. Fanipaitojen on logo, nimi sekä numero on brodeerattuna paidassa.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko