Tervetuloa Pihkalan Seurapäivään tiistaina 2.8.

Hyvinkään Tahko järjestää tiistaina 2.8. Seurapäivä -teemaottelun!

Nyt on loistava mahdollisuus tutustua Hyvinkään eri urheiluseuroihin ja samalla kokeilla erilaisia urheilulajeja. Seurapäivä järjestetään tapahtumatori-idealla Hyvinkään urheilupuistossa ja sen urheilupaikoilla. Tapahtuma aika on klo 16:00 – 17:30

Mukana ovat Hyvinkään Ponteva , Hyvinkään Miekkailijat ry , Hyvinkään Rasti , Reko Racing Club, Beach Volley Hyvinkää , Hyvinkään Seudun Urheilijat ry , Hyvinkään Saukot, Hyvinkään Taitoluistelijat, S.C.H Salibandy, Hyvinkään Palloseura, Hyvinkään Ringette, Hyvinkään Jää-Ahmat, Hyvinkään Tennisseura ja tottakai Hyvinkään Tahko.

Seurapäivän huipentaa miesten superpesisottelu Hyvinkään Tahkon ja Koskenkorvan Urheilijoiden välillä. Ottelu alkaa klo 18:00.

Tähän otteluun on vapaa sisäänpääsy kaikille seurapäivään osallistuvien seurojen nykyisille toimijoille ja junioreille, jotka tunnustavat oman seuran väriä, eli päällä on pelipaitaa, verkka-asua tai muuta seuran vaatetta.

Tervetuloa Pihkalan Seurapäivään!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko