Vahvelainen ja Heikkilä 2v jatkosopimuksiin!

Tahkon Leidien tulevan kauden joukkueessa nähdään jälleen tuttuja nimiä, kun Lotta Vahvelainen ja Emma Heikkilä allekirjoittivat kaksivuotiset jatkosopimukset Hyvinkään Tahkoon! Sopimus kattaa molempien pelaajien kohdalla kaudet 2022 ja 2023.

Lotta Vahvelainen on kuulunut Tahkon omaan ydinrunkoon aina joukkueen perustamisesta lähtien. Tahkon kasvatti on kantanut läpi uransa isoa roolia joukkueessa niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Ykköskärjen vaihtajana koko uransa pelannut Lotta lähestyy Superpesiksessä jo 400:n kärkilyönnin rajaa (runkosarja). Tälle kaudelle ulkopelipaikaksi on vakiintunut kakkosvahdin rooli, jossa kovakätinen Vahvelainen on esittänyt erinomaisia otteita.

Emma Heikkilä on alkujaan Hämeenlinnan Paukun kasvatti ja pelaa nyt toista kauttaan Tahkossa. Superpesisdebyyttinsä Heikkilä teki kaudella 2020, kun hän pelasi kolme ottelua lainalla Mynämäellä ja yhden ottelun Tahkossa. Sisäpelissä joukkue pääsee nauttimaan Emman tuulennopeista jaloista, ulkopelissä Heikkilä nähdään joko linjassa tai etukentällä.

”Erittäin mielissäni olen Lotan ja Emman jatkosopimuksista! Lotta on ollut joukkueen kantavia voimia jo kymmenen vuotta ja kehittyy edelleen isoja askeleita kausi kaudelta. Sisäpelissä Lotta on tehnyt aina tasaisen kovaa jälkeä ja tänä kautena harppauksen ottanut fysiikkapuoli alkaa näkyä erityisesti ulkopelissä. Se, että Lotta tekee useamman vuoden jatkosopimuksen on meille joukkueena erittäin iso asia ja laadun tae!

Emmassa on sellaista sisukkuutta ja periksiantamattomuutta mitä huippu-urheilijalta vaaditaan. Talvella hän kellotti todella kovia aikoja kennoihin joukkueen juoksutesteissä. Nyt kun Emma saa ehjän talviharjoitus- ja pelikauden alle, tullaan varmasti näkemään Emman kohdalla huimaa kehitystä ja kova pelinainen tulevaisuudessa.” -Jukka Eronen

c

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko