Valkeejärvi jatkosopimukseen!

Iina Valkeejärvi nähdään Tahkon paidassa myös tulevalla kaudella! Edelliskaudeksi Leideihin siirtynyt Valkeejärvi kirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Valkeejärvi iski menneellä kaudella Tahkolle 29 juoksua runkosarjassa. Ulkokentällä kovakätinen Iina otti paikkansa heittävillä paikoilla ja toi joukkueeseen kaivattua kokemusta kovista peleistä.

”Selkeät ajatukset jatkon suhteen että paloa lajin pariin kyllä on. Hyvinkään Tahko, uudistunut joukkue ja uudet mahdollisuudet kiinnostaa ja mahtava olla osana tässä 2022 tarinassa. Työntäyteinen vuosi edessä, sitä kohti innokkaasti! ” Iina Valkeejärvi

Tulevalta kaudelta Valkeejärvi odottaa hyvää ja ehjää talviharjoittelua, mikä näkyy kesällä onnistumisina ja kehityksenä yksilötasolla.

”Henkilökohtaisella tasolla odotan selkeää tason nostoa sisäpelissä ja onnistumisia mailan varteen. Ulkopeliin nopeutta ja heittoon vielä voimaa lisää.”

”Iinan jatko lämmittää kovasti mieltä! Inski paransi peliään menneellä kaudella jatkuvasti ollen tärkeissä paikoissa joukkueen paras kotiuttaja. Toinen vuosi helpottaa aina myös tekemistä niin harjoitus- kuin pelikaudellakin kun tietää kuviot valmiiksi. Iina on myös tärkeä johtajaluonne, joka uskaltaa ottaa vastuuta kopissa ja pitää muista huolta. Tärkeä palanen tulevalle kaudelle!” Leidien manageri Jukka Eronen.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko