Vuosi 2021 käyntiin kovalla vauhdilla – Leirikooste

Uusi vuosi on nyt käynnistetty ja Hyvinkään Tahkon superpesismiehistö on jo täydessä vauhdissa. Uuden vuoden treenit aloitettiin kolmen päivän harjoitusleirillä

Alla leirikooste pelinjohtaja Miika Rantarorikan sanoin:

“Kokoonnuimme vuoden 2021 ensimmäiselle leirille tämän viikon maanantaina. Joulun ympärillä joukkueella oli kahden viikon pituinen omatoimijakso. Nyt palasimme arkeen harjoituksellisestikin ja kolmen päivän pituisen leirin meno olikin vauhdikasta. Kokoontumisrajoituksista johtuen joukkue jaettiin kahteen ryhmään ja näissä ryhmissä toimimme koko leirin, palavereita myöten.”

“Leirin pääteemoina olivat ulkopeli, eteneminen, merkki- ja kaaripeli. Maanantaina ja tiistaina oli molempina päivinä kahdet lajiharjoitukset. Tiistaina oli myös nopeusharjoitus ja leirin päätti keskiviikon aamupäivän lajitreenit. Kolmen päivän kokonaisuus oli kuormittava, mutta ilahduttavan paljon löytyi virtaa vielä keskiviikon harjoitukseen. Se kertoo valmennukselle, että syksyn peruskuntokaudella olemme tehneet riittävän määrän töitä, jotta jaksamme harjoitella laadukkaasti.”

“Leirillä saimme vietyä pelillisiä asioita mukavasti eteenpäin, pienryhmissä harjoittelu palveli hyvin tätäkin tarkoitusta. Pienissä ryhmissä myös toistomäärät saadaan isommiksi. Pienryhmät tarjoavat myös mahdollisuuksia isompaan joustoon harjoituksen sisällä ja voimme pureutua käsillä olevaan asiaan tarvittavaksi ajaksi. Kokonaisuutena leiri oli onnistunut. Loppuviikon palauttelemme ja harjoitellemme kevyemmin. Edessä on kova kuuden viikon pituinen harjoitusjakso, ennen harjoituksellisesti kevyempää jaksoa. Harjoituksellisesti kevyempään jaksoon ajoittuvat Halli-SM alkusarjan ottelut.”

”Leirin harjoitusvahvuudesta olivat pois Kaapo Kalmari ja Joosua Rättö, jotka suuntasivat maanantaina Parolaan varusmiespalvelukseen. Kristian Malikinen polvi jouduttiin leikkaamaan syksyllä. Operaatio osoittautui etukäteen ajateltua suuremmaksi ja hallikaudella Krisua ei tositoimissa nähdä. “

“Aloitimme valmistautumisen pesiskauteen 2021 lokakuun alussa. Harjoituskauden isoja asioita ovat harjoitusmäärän ja vaatimustason nostaminen sekä sitoutuminen. Ajattelemme niin, että aiemman kaltaisella toiminnalla saavutetaan aiemman kaltaiset tulokset. Mikäli haluamme saavuttaa jotain enemmän, tulee meidän tehdä kaikki asiat aiempaa paremmin ja harjoitella enemmän. Harjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja joukkueen omat päämäärät ovat selkeät.“

“Hyvää vuotta 2021 kaikille! Ulkona on hienot talvikelit, hyödynnetään ne!”

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko