Anni Tuomi jatkaa Leideissä!

Hyvinkään Tahkon oma kasvatti Anni Tuomi jatkaa uraansa Hyvinkäällä. Tuomi kirjoitti joukkueen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Anni Tuomi on pelannut koko uransa Tahkossa. Viime vuodet tontti on löytynyt jokeriosastolta luotettavana vaihtaja-kotiuttajana. Kaudella 2020 Anni löi 13 ottelussa tehot 1+15.

”Jännittävin ja hyvin fiiliksin lähden tulevaan kauteen! Oma tavoitteeni on monipuolistaa omaa lyöntivalikoimaani sekä tietysti parantaa fysiikkaa entisestään. Pelaajana on aina toki paljon kehittymisvaraa, myös henkisellä puolella! Leidien kanssa olemme menneet vuosi vuodelta eteenpäin ja kun sitä rataa jatketaan, uskon, että pelaamme tulevaisuudessa mitaleista. ”

”Vaikka asunkin Espoossa tykkään silti tulla Hyvinkäälle omatoimisillekin, sillä aina löytyy kavereita treenaamaan. Pelaaminen Tahkossa on hienoa, sillä joukkueessa on todella hyvä ilmapiiri. Taustajoukot ovat mahtavia ja he tekevät hienoa työtä. Leideissä on pelaajan hyvä olla.” Anni Tuomi.

Leidien sopimustilanne 2021: (päivitetty 24.9.)

Anni Tuomi

Lotta Vahvelainen

Oona Vahvelainen

Netta Rummukainen

Laura Kerola

Pauliina Harinen

Titta Siilin

Ira Jokivalli

Anni Heikkilä

Senja Kaarikivi

Ellinoora Peltonen

Emma Heikkilä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko