Miehet

Eveliina Rantonen Tahko-paitaan!

Tahkon Leidit ja Eveliina Rantonen ovat kirjoittaneet sopimuksen tulevalle kaudelle. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2023. Vuonna -97 syntynyt Rantonen siirtyy Hyvinkäälle Lappeenrannan Pesä Yseistä. Rantonen oli voittamassa Suomen mestaruutta Kirittärien riveissä kaudella 2020. Pyhäjärven Pohdin kasvatti toi menneellä kaudella 25 juoksua ja keräsi koko sarjassa 14. eniten kärkietenemisiä kotipesästä ykköselle.

”Huippu juttu päästä osaksi Tahkon Leidejä! Tahkosta on välittynyt positiivinen meininki ja halu olla vuosi vuodelta entistä parempi. Innolla odotan uuden joukkueen tapaamista sekä tulevaa harjoituskautta ja kesää.”

Nopeudestaan ja liikkuvuudestaan tunnettu Rantonen pelaa sisäpelissä kärkietenijänä ja hallitsee ulkopelissä laajaa aluetta kopparin tontilla.

”Vahvuuteni ovat sisäpelin osalta nollatilanteen purkamisessa ja röyhkeydessä mennä kentälle sekä ulkopelissä suoritusvarmuudessa. Haluan ensi kesänä näyttää ulospäin sen, että nautin pelaamisesta, suorittaa laadukkaammin niin ulko- kuin sisäpelissä sekä kehittyä kokonaisvaltaisesti pesäpalloilijana.” Eveliina Rantonen

”Eveliina on pelaaja, jonka sarjan jokainen joukkue ottaisi mielellään vahvuuteensa. Nopeat jalat, laajaa aluetta operoiva koppari ja hieno persoona. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien käsi selväksi, että tavoitteemme ja ajatuksemme kohtasivat ja että kyseessä on erittäin ammattimainen ja intohimoisesti pesäpalloon suhtautuva pelaaja. Rantosen kehitystä olemme seuranneet siitä asti, kun hän pelasi Ylivieskan Kuulassa. Hienoa saada Eveliina vahvistamaan Leidejä!” Jukka Eronen

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko