G-juniorit (2015-2016)

Tahkon G-joukkue koostuu 2015-2016 syntyneistä tytöistä ja pojista. Turnauksiiin on tarkoitus osallistua tyttöjen sekä poikien joukkueilla, mutta treenit toteutetaan yhteistyössä. Mukaan toimintaan saa tulla koska vain! Meillä on iloinen ja reipas meininki, ja harjoittelemme monipuolisesti niin ryhmä-, laji-, peli- kuin liikkumistaitoja.

Toiminta maksaa 25 € kuukaudessa. Toimintaan sisältyy koulutettujen ohjaajien vetämät harjoitukset kerran viikossa, kesän pelitapahtumat (harjoitusottelut, mahdolliset aluesarjaottelut ja PPL Etelän junnusupersarjan ottelut), kenttä/-salivuokrat, pelipuvut sekä tarvittaessa myös lainavälineet. Lapsi ei siis tarvitse lajin aloittamista varten uusia varusteita, vaan ne voi ensin lainata joukkueelta! Toimintaa saa kokeilla veloituksetta kolme kertaa, ja päättää vasta sitten, olisiko pesis pidempiaikaisempikin harrastus.

Me haluamme, että lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti, joten toiminta ei ole vakavaa ja mielellämme mahdollistamme usean harrastuksen toteutumisen!

Jos pesis kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä seuran juniorivalmennuspäällikkö Ville Viljaseen, joka toimii G:n joukkueenjohtajana. Villen saat kiinni puhelimitse 040-5781209 tai spostitse ville.viljanen@hyvinkaantahko.fi

Treenit starttaavat jälleen marraskuussa 2022 maanantaisin Puolimatkan koululla klo 18-19, huhtikuussa siirrymme ulos harjoittelemaan! Joukkuetta valmentaa Sanni Mäyrä ja Ville Viljanen

Joukkueeseen kuuluu Juha, Henri, Edith, Anette, Otso, Eevi, Jasmin, Julius, Santeri, Antto, Evert ja Neela

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko