G-pojat

Tahkon G-juniorit perustettiin kaudeksi 2020. Joukkueessa harjoittelee ja pelaa kaudella 2021 2013- ja 2014-syntyneitä lapsia, ja mukaan toimintaan saa tulla koska vain! Meillä on iloinen ja reipas meininki, ja harjoittelemme monipuolisesti niin ryhmä-, laji-, peli- kuin liikkumistaitoja.

Toiminta maksaa 20 € kuukaudessa. Toimintaan sisältyy koulutettujen ohjaajien vetämät harjoitukset kerran viikossa, kesän pelitapahtumat (harjoitusottelut, mahdolliset aluesarjaottelut ja PPL Etelän junnusupersarjan ottelut), kenttä/-salivuokrat, pelipuvut sekä tarvittaessa myös lainavälineet. Lapsi ei siis tarvitse lajin aloittamista varten uusia varusteita, vaan ne voi ensin lainata joukkueelta! Toimintaa saa kokeilla veloituksetta kolme kertaa, ja päättää vasta sitten, olisiko pesis pidempiaikaisempikin harrastus.

Me haluamme, että lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti, joten toiminta ei ole vakavaa pakkopullaa, ja mielellämme mahdollistamme usean harrastuksen toteutumisen!

Jos pesis kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä seuran junioripäällikkö Ella Kaasiseen, joka myös toimii joukkueen vastuuvalmentajana! Ellan saat kiinni joko puhelimitse 0400 176 227 tai spostitse ella.kaasinen (at) hyvinkaantahko.fi

Olemme nyt siirtyneet ulos ja harjoitukset ovat puolimatkan koulun kentällä perjantaisin klo 17-18!

Talvella 2020-2021 harjoittelimme Puolimatkan koulun salissa perjantaisin klo 18-19 (loppukevät klo 17-18).

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko