Halli-SM -alkulohko huipentuu – Manse vs. Tahko ennakkopaketti

Hyvinkään Tahkon talvikausi jatkuu jälleen. Tämän viikon lauantaina on vuorossa Halli-SM -alkulohkon huipennus, kun Tahko saa vastaansa Manse PP:n. Ottelun voittaja etenee 12.-13. maaliskuuta pelattavaan Halli-SM -lopputurnaukseen Imatralle.

Hyvinkään Tahko lähtee lauantain peliin melkein täydellä miehistöllä. Jere Vikström on vielä sivussa pelaavasta kokoonpanosta ja hän toimii lauantaina kakkospelinjohtajana. Jokeripaitaan tulee juoksemaan Ville Vierimaa. Tahko on treenannut aktiivisesti helmikuun ajan ja nyt päästään kokeilemaan tasoa hallitsevaa suomenmestaria vastaan. Tämän lisäksi pelin panokset ovat kunnossa, joten luvassa on siis hyvää ja sähköistä hallipesistä.

Hyvinkään Tahkoon täksi kaudeksi siirtynyt Eero Kuitunen kertoo olevansa hyvässä pelikunnossa:

 ”Pelikunto on aiva ok ja helmikuun reenit on sujunut hyvin. Koko ajan ollaan menty enemmän pelinomaseen treenaamiseen ja siitä on positiivisia merkkejä näkyvissä. ”

”Tahkon peliin oon päässy kyllä hyvin mukaan, tykkään siitä millasella ilmeellä ollaan oltu näissä edellisissä otteluissa. Ja oma paikka alkaa pikku hiljaa hahmottumaan tuohon linjaan. ”

Kuitunen lähtee innoissaan Mansen kaatoon:

”Lauantain pelistä odotan hyvää ja tarkkaa pesäpalloa, kun voittaja pääsee pelaamaan Imatralle ja uskon, että molemmilla joukkueilla haluja sinne on. Ulkopelin pitää olla hyvää, jotta Mansen tilanteiden teko saadaan hankalaksi. Sitten taas sisällä pitää itse saada tilannetta, jotta jokereilla olis paikka lyödä ukkoa tupaan. Siinä avaimet menestykseen.”

Lauantain peli pelataan Tampereen Pirkkahallissa ja lippuja peliin voit ostaa täältä. Ottelua voit seurata livenä myös Ruutu+ -palvelusta. Ottelu alkaa klo 17:00.

Miesten Superpesiksen Halli-SM -turnaus, Lohko A:

Manse PP, Tampere – Hyvinkään Tahko

La 5.3. klo 17:00 , @Pirkkahalli, Tampere

Virittäydy pelitunnelmaan ja katso videolta viime hallipelin tunnelmia:

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko