Halli-SM käyntiin – Tahko vs. KaMa ennakkopaketti

Hyvinkään Tahkon talvikausi on hyvässä vauhdissa ja tulevana lauantaina lyödään viimein käyntiin Halli-SM -alkulohko. Tahko kohtaa avauspelissä Kankaanpään Mailan. Ottelu pelataan Tampereella Pirkkahallissa ja peli alkaa klo 17:00.

Ottelu näkyy livenä Ruutu+ palvelusta. Tämän lisäksi ottelua voi tulla seuraamaan Pirkkahalliin paikanpäälle, kun lippuja on myynnissä yhteensä 150 kappaletta. Katso lisätietoja lipunmyynnistä täältä.

Tahko saa lauantain peliin pari pelaajaa takaisin, kun Eero Kuitunen ja Kalle-Tapio Huusko palaavat kokoonpanoon. Jere Vikström on vielä toistaiseksi sivussa. Kokoonpanossa mukana on myös ensimmäistä kertaa tänä talvena Ville Vierimaa.

Ensimmäistä talvikauden peliään lauantain pelaava Kalle-Tapio Huusko on innoissaan paluusta pelikentälle. K-T haluaa nähdä päättäväisen Tahkon lauantaina:

”Erittäin innostunut ja odottava fiilis. Tuntuu, että omasta viime pelistä on jo ikuisuus. Nälkää pelikentälle on vaan lisänneet viimeiset harjoituspelit, kun on päässyt kaarella jo lähemmäs peliä.”

”Mies alkaa pikkuhiljaa olemaan täydessä iskussa ja jalkavaivat selätetty. Lauantain peliin lähden ulkopeli edellä vähäisen juoksuharjoittelun takia. Ei anneta jaloille heti liian isoa kuormaa. Oma laji- ja fysiikkaharjoittelu on onnistunut tähän mennessä reenikaudella mainiosti.”

”Omia teemoja lauantain peliin ovat varmasti ulkopelissä yhteispeli uusien pelaajien kanssa ja samalla tavoite kehittää joukkueen ulkopeliä. Toisena teemana on kaaripeli. Kolmantena tavoitteena on ajaa harjoiteltuja sisäpeliasioita käytäntöön pelissä.”

”Haluan nähdä päättäväistä ja voitontahtoista peliä. Manse pelissä meille tarjottiin voittoa muttei oltu riittävän tylyjä silloin.”

Halli-SM Lohko A:

Hyvinkään Tahko – Kankaanpään Maila

La 5.2. Klo 17:00 @Pirkkahalli, Tampere

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko