Hallipelit jäävät Tahkon osalta väliin – Katseet käännetty jo eteenpäin

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Tahko jättää maaliskuulle suunnitellut hallipelit väliin. Katseet on jo käännetty eteenpäin ja suunnitelmat kohti kauden alkua on tehty

Koronatilanne vaikeuttaa urheilujoukkueiden arkea ja myös Tahko on joutunut perumaan suunnitelmia. Tästä huolimatta fokus on pysynyt hyvänä treeneissä ja tekeminen on ollut määrätietoista. Pelinjohtana Miika Rantatorikka on tyytyväinen joukkueensa nykytilanteeseen:

”Harjoituskausi on ollut hyvä. Ollaan päästy treenaamaan paljon, rajoitusten mukaisesti toki. Työnteko on ollut kiitettävää ja kokonaisuus nousujohteista. Ollaan säilytty terveinä, eikä ole ollut isompia vaivoja. Teemu Nikkasta harjoituspeleissä vaivannut pohjevamma alkaa olla kunnossa ja Kristian Malikine on kuntoutunut syksyn polvioperaatiosta täyteen harjoittelukuntoon.”

”Halliotteluja emme enää pelaa. Jätämme alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, Kuortaneen hallipelit väliin koronatilanteen takia. Haluamme pitää joukkueen ulkopuoliset kontaktit mahdollisimman pieninä, jotta säilymme terveinä ja harjoituskykyisinä. Uudenmaan koronatilanne on huono ja emme myöskään halua olla mahdollisesti altistamassa muita ihmisiä tässä tilanteessa.”

Rantatorikka kertoo, että sisätreenikauden viimeiset viikot ladataan akkuja sekä valmistaudutaan toden teolla ulkotreeneihin:

”Treenaamme vielä tiiviisti kaksi viikkoa, jonka jälkeen pidämme kahden viikon kevyemmän omatoimijakson. Samalla otamme hieman etäisyyttä joukkuetoimintaan ja latailemme akkuja, jotta olemme valmiina ulkoharjoituskauteen. Toiveena olisi päästä heti pääsiäisen jälkeen ulos harjoittelemaan ja valmistautumaan pelikauteen.”

Tahkon osalta huhtikuu tulee olemaan tärkeä treenikuukausi, kun suunniteltuna on kolme harjoitusottelua:

”Huhtikuussa pelaamme kaksi harjoitusottelua: lauantaina 17.4. pelaamme Loimaalla farmijoukkue Loimaan Palloilijoita vastaan ja lauantaina 24.4. klo 13.00 pelaamme Pihkalassa Kouvolaa vastaan. Lisäksi on sovittu harjoitusottelu Tampereelle MansePP:tä vastaan sunnuntaille 2.5. Tarkemmat peliajat harjoitusotteluihin ilmoitetaan myöhemmin.”

”Huhtikuun harjoitusjakso on kokonaisuudessaan tärkeä. Pääsemme hyvin harjoittelemaan koko joukkueen voimin ja meillä on hyvin aikaa saada pelilliset asiat kohdalleen ennen kauden alkua.”

Tahkon kausi 2021 alkaa alustavasti 7.5. Pihkalassa, kun Siilinjärven Pesis saapuu Hyvinkäälle.

2021 kausikortit myy Ticketmaster.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko