Hyvää tekemässä HOPE:lle – Liput jakoon

Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Tahkon Leidit on halunnut tuoda katsojakokemuksen mahdolliseksi kaikille Hyvinkään Pihkalassa. Osallistumalla #Kaikkipeliin-kampanjaan yritys tai yksityishenkilö mahdollistaa Superpesis-kokemuksen myös niille, joilla siihen ei ole taloudellisen tilanteen vuoksi muuten välttämättä mahdollisuutta.

Leidien kapteeni Iina Valkeejärvi kävi maanantaina luovuttamassa 150 ottelulippua Tahkon Leidien kotiotteluihin Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry Hyvinkää/Riihimäki :lle!

Lippuja oli vastaanottamassa HOPE:n paikallistoimiston tiiminvetäjä Anne Kauhanen, joka kertoi samalla järjestön kuulumisista ja tärkeästä työstä alueella. ”Hienoa, että maailma ovat auennut ja ihmiset pääsevät jälleen nauttimaan erilaisista tapahtumista. Ilolla otamme nämä liput vastaan ja laitamme jakoon!”

Kiitos mukana jo nyt oleville yrityksille ja yksityishenkilöille! Hyväntekeväisyyskampanja jatkuu aina heinäkuun loppuun asti, joten vielä on mahdollisuus osallistua ja tuoda #kaikkipeliin! Kiitos arvokkaasta tuestasi!

Lue lisää ja osallistu:

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko