Hyvinkään Tahko ja Loimaan Palloilijat jatkavat farmiyhteistyötä

Loimaan Palloilijat ja Hyvinkään Tahko yhteistyössä myös alkavalla kaudella

Viime kauden tapaan, Loimaan Palloilijat sekä Hyvinkään Tahko jatkavat farmi- ja yhteistyösopimusta myös alkavalla kaudella.

Yhteistyö sai alkunsa Loimaan noustua ykköspesikseen kauden 2019 päätteeksi. Seurojen välinen sopimus kattoi kauden 2020, jonka jälkeen tarkasteltiin, miten seurojen tavoitteet ovat toteutuneet. Yhteistyö on sujunut odotetun hyvin, jonka johdosta sopimus jatkuu myös alkavan kauden.

”Saamme nuoria, nälkäisiä pelaajia, käyttöömme. Heillä ainoa tavoite on kasvaa Superpesis -pelaajiksi. Näin ollen saamme myös omaa rotaatiota pyöritettyä ja kuormaa jaettua. Ja samalla mahdollistetaan joukkueemme asettaman kovan tavoitteen tavoittelemista.”, kommentoi LP:n miesten pelinjohtaja Joni Kalttonen.

Sopimuksella haetaan molempia seuroja palvelevaa yhteistyötä alueellisesti sekä paikallisesti, ja seurat pyrkivät tukemaan toistensa tekemistä. Hyvinkään Tahkolle on tärkeää taata ja tarjota nuorille urheilijoilleen mahdollisimman kehittävä polku kohti huippua. LP tavoittelee yhteistyön myötä kilpailua joukkueen sisällä ja pyrkii parantamaan iskukykyään Ykköspesiksessä.

”Hyvinkään Tahko jatkaa mielellään yhteistyötä Loimaan Palloilijoiden kanssa. Viime kaudella yhteistyö sujui erinomaisesti ja se palveli molempien joukkueiden tarpeita hyvin. Tärkeää on löytää nuorille pelaajille sopiva paikka kehittyä pesäpalloilijana ja yhteistyön kautta tämä mahdollistuu. Säännöllinen vuoropuhelu seurojen välillä on oleellista yhteistyön hyvälle toteutumiselle ja tämän kauden aikana se on jatkunut aktiivisesti, viime vuoden tapaan”, kertoo Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka tyytyväisenä.

Tahko ja Loimaan Palloilijat pelaavat myös harjoitusottelun tämän viikon keskiviikkona 21.4.

Superpesiskausi alkaa perjantaina 28. toukokuuta. Ykköspesiskausi 2021 lyödään käyntiin kesäkuun alussa.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko