Hyvinkään Tahkon ja Sport Club Hyvinkään harrastekerho alkaa – ilmoittautuminen on nyt auki!

Pesistä ja säbää, molempia kerran viikossa? Kyllä kiitos!

Tahko ja SCH aloittavat yhteistyön järjestämällä harrastekerhon 2011-2013 -syntyneille lapsille. Molemmat seurat ovat iloisia yhteistyön alusta, ja haluavat olla mahdollistamassa lasten monipuolisen liikunnan ja harjoittelun Hyvinkäällä. Lajit tukevat toisiaan hyvin kesä- ja talvilajeina, ja ennen kaikkea seurat haluavat tarjota lapselle mahdollisuuden kokeilla kahta lajia yhdellä maksulla!


Harrastekerhossa 1-3 -luokkalaiset lapset pääsevät harjoittelemaan sekä pesäpalloa että salibandya, molempia kerran viikossa. Tiistaisin harjoitellaan pesistä pohjoispuiston koululla niin, että tyttöjen ryhmä harjoittelee klo 18-19 ja poikien klo 19-20. Torstaisin samat ryhmät harjoittelevat salibandya puolimatkan koulun salissa niin, että tyttöjen vuoro on klo 16.30-17.30 ja poikien 17.30-18.30. Molempien ryhmien maksimikoko on 20 lasta, ja samat ryhmät harjoittelevat tiistaisin ja torstaisin. Lapsi ei voi siis valita vain joko pesäpalloa tai salibandya.

Kerho alkaa tiistaina 20.10.2020 ja päättyy 25.3.2021. Hinta on 100 € ja sisaralennus on -10 €. Hintaan sisältyvät:

– Vastuulliset ja koulutetut ohjaajat
– Lainavälineet
– Vakuutuksen sekä lajiliittojen harrastepassit
– Koulujen salivuokrat

Pesistä ohjaa Tahkon junioripäällikkö Ella Kaasinen ja salibandya ohjaa SCH:sta Noora Laakso.

Huomioimme toiminnassamme vallitsevan tilanteen. Ohjaajat eivät tule paikalle kipeänä, vaan seura hoitaa sijaisen sairastumisen varalta. Toivomme myös, ettei flunssaoireinen lapsi osallistu toimintaan. Lasten kanssa pestään kädet ennen toimintaa ja myös sen jälkeen, ja toiminnan välissä on käytössä käsidesiä ja normaalisti myös pukukoppien pesualtaat. Välineet ovat molempien seurojen osalta huollettu ja puhdistettu, ja varsinkin pesäpallovälineiden kanssa noudatamme numerointimenetelmää, eli jokaisella harrastajalla on koko kerhon ajan samat välineet käytössään.

Mukaan lapsi tarvitsee ainoastaan sisäliikuntavälineet ja iloisen mielen, joten lämpimästi tervetuloa mukaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa olla nopea!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

LISÄTIEDOT:
Ella Kaasinen
Juniorivalmennuspäällikkö
Hyvinkään Tahko ry
+358 400 176 227
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi


Tomi Laaksonen
Seuratyöntekijä
Sport Club Hyvinkää, SCH
+358 50 3211 048
tomi.laaksonen@sch.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko