Miehet

Iina Valkeejärvi Tahkon Leideihin!

Tahkon Leidit on allekirjoittanut sopimuksen Iina Valkeejärven kanssa. 22-vuotias, kolme Suomen mestaruutta voittanut Valkeejärvi on pelannut koko tähänastisen uransa Jyväskylässä. Superpesisotteluita Iinalle on kertynyt pudotuspelit mukaan lukien jo 163 kappaletta. Lyötyjä juoksuja Iina on urallaan iskenyt 8+213. 

“Todella hyvät fiilikset on kyllä nyt kun sopimus on allekirjoitettu. Jo ensimmäisistä yhteydenotoista alkaen alkoi luoda positiivisia mielikuvia Tahkosta ja Hyvinkäästä. Tahko on nuori, iskukykyinen, yllättävä joukkue, joka on kehittynyt hurjaa vauhtia” -Iina Valkeejärvi

Hyvinkäällä Iina tullaan ensi kautena näkemään tutuimmassa roolissaan: ulkokentällä linjassa sekä sisäpelissä kotiuttajana. 

“Ensi kaudelta odotan henkilökohtaisesti pelillistä vastuuta, onnistumisia ja pelaamisesta huokuvaa iloa! Haluan kehittää itseäni pelinlukutaidoissa ja monipuolisuudessa niin ulko- kuin sisäpelissäkin.”

“Omat vahvuuteni ovat heitto- ja lyöntivoima. Joukkueeseen tuon myös pukukoppiin joukkuepelaajan, naurua ja kokemusta”

Tahkon Kari Käyhkö oli luonnollisesti tyytyväinen Iinan kaliiberin pelaajan saapumisesta Leideihin.

“Todella hienoa, että Inski kuitenkin päätti jatkaa uraansa ja vielä hienompaa on tietysti se, että kaikista vaihtoehdoista hän näki Leidit parhaana mahdollisuutena itselleen seuraavia steppejä otettaessa. Saamme Inskistä ison lisäarvon sekä ulko- että sisäpeliin ja ennenkaikkea saamme joukkoomme loistavan joukkuepelaajan!”

Leidien sopimustilanne 2021: (päivitetty 7.10.2020)

Iina Valkeejärvi

Sini Mäkelä

Anni Tuomi

Lotta Vahvelainen

Oona Vahvelainen

Netta Rummukainen

Laura Kerola

Pauliina Harinen

Titta Siilin

Ira Jokivalli

Anni Heikkilä

Senja Kaarikivi

Ellinoora Peltonen

Emma Heikkilä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko